|

Ta emot liknande jobb via mejl för

För kunds räkning - Field Sale...

 
 
 
Logo

För kunds räkning – Field Sales Manager FMCG

Stockholm | Stockholm | Marknad/Kommunikation/Försäljning |

För kunds räkning söker vi en motiverande och engagerande Försäljningschef inom FMCG:

Är du intresserad av en spännande möjlighet att leda, driva och utveckla en fältorganisation inom svensk dagligvaruhandel? Vill du ta dig an en bred och utmanade roll där du kommer vara ytterst ansvarig för försäljnings- och resultatutvecklingen i butik? Är du en sann ”doer” med analytisk förmåga och naturlig pondus som ledare? Då vill vi prata med dig!

För kunds räkning söker vi nu en handlingskraftig försäljningschef med gedigen erfarenhet från FMCG. För att lyckas i rollen krävs det att du har drivet och entusiasmen att leda säljkårsarbetet framåt samt att du känner dig trygg i följande:

  • Utveckla och verkställa nationella strategiska och taktiska sälj-och marknadsplaner
  • Säkerställa att fältorganisationen varje dag agerar som varumärkesambassadörer, levererar hög kvalitet och kontinuerligt jobbar med förbättring av synlighet & tillgänglighet i hyllan.
  • Ansvara för kostnadsbudget samt analysera försäljningsdata, nyckeltal och annan uppföljning för att utveckla och optimera verksamheten.
  • Tillsammans med kundansvariga och marknadsorganisationen säkerställa att kundplaner och kampanjer implementeras i butik
  • Vara drivande av säljplanering av nyhetslanseringar och kategoriutveckling.
  • Bygga ett vinnande team med stark laganda, motivation och driv.

Du kommer vara en nyckelspelare i organisationen med ca 15 direktrapporternade, samt ha ett mycket nära samarbete med kundansvariga och marknadsorganisationen. Tjänsten är på heltid, med placering i Stockholmsregionen och du rapporterar till Föräljningsdirektören.

Som person har du ett stort engagemang, är en motiverande och inspirerande ledare som drivs av att utmana, utveckla och se ditt team växa såväl som grupp som individuellt. Du är stark på analys och uppföljning, är närvarande, coachande och hands-on – dvs. en riktig ”doer”. Du tror på människors förmåga att axla ansvar och växa. Du har flera års erfarenhet från motsvarande arbete inom dagligvaruhandeln samt dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. En annan viktig förutsättning är att du har goda kunskaper i ekonomi och officepaketet samt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Följ länken i annonsen och registrera dig med CV och ett personligt brev. Ansvarig rekryteringskonsult för detta uppdrag är Martina Josefsson. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt. Notera att uppdraget är konfidentiellt och att vi i nuläget inte kan delge mer information.

Vi ser fram emot din ansökan!

Key Words: Försäljningschef, Field Sales Manager, Regionschef, Säljchef, Daglivaruhandeln, FMCG

M*

Martina Josefsson - martina.josefsson@academicsearch.se

Ansök tjänsten