|

Ta emot liknande jobb via mejl för

För kunds räkning - Butikschef

 
 
 
Logo

För kunds räkning – Butikschef

Malmö | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning |

För kunds räkning söker vi nu en Butikschef

Vill du vara en drivande kraft för att ta våra butiker till nästa nivå? Motiveras du av utmaningar och har du förmåga att bygga starka och vinnande team? Då kan detta vara din nästa utmaning! För kunds räkning söker vi nu en målinriktad och engagerad Butikschef som kommer ha ansvar för att framgångsrikt driva vår kunds butiker i Malmö.

I rollen som Butikschef ansvarar du för några av vår kunds butiker i Malmö och du har personalansvar för ett 15-tal medarbetare. Ditt huvudsakliga uppdrag är att driva butikernas fortsatta tillväxt och framgång. Med engagemang och säljdriv utöver det vanliga skapar du goda förutsättningar för dig själv och teamet att utveckla försäljningen mot våra kunder. Vidare ansvarar du för att skapa säljdrivande aktiviteter såsom kampanjer, marknadsplaner och aktiviteter samt framtagande av nyckeltal och försäljningsstrategier.

Som ledare ansvarar du för att coacha, motivera, stötta och inspirera teamet. Du uppmuntrar och aktiverar ditt team och ser till att alla blir en del utav laget. Vidare sätter du tydliga mål och säkerställer att alla har goda förutsättningar att nå dessa.

Rollen innebär även ett ansvar för schemaläggning, arbetsfördelning samt övergripande ekonomiskt ansvar för butiken. Du rapporterar till försäljningsansvarig. I rollen förekommer även arbete under vissa helger.

Profil

För att vara framgångsrik i rollen som butikschef hos oss har du tidigare haft en ledande roll inom retail eller dagligvaruhandeln. Som ledare har du erfarenhet av att bygga starka team med en tydlig laganda. Du är också mycket tydlig i ditt ledarskap. Vidare har du god erfarenhet av såväl butiksdrift som butiksekonomi. Du är duktig på att skapa attraktiva erbjudanden med kunden i fokus och du har förmåga att bygga starka relationer såväl internt som externt.

Som person är du lösningsorienterad och kreativ vilket gör att du ständigt hittar nya möjligheter för att driva en butik i framkant. Självklart se vi att du brinner för försäljning och med ditt engagemang och din lyhördhet bidrar du till en hög energinivå i våra butiker!

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Minimum gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet som Butikschef i minst 4 år
  • Gedigen kunskap och förståelse för butiksekonomi
  • Erfarenhet av att leda och utveckla team

Vi erbjuder

En central nyckelroll där du får chans att påverka på riktigt! Hos oss får du chans att vara kreativ, arbeta under mycket stor frihet samt vara en del av ett framgångsrikt butikskoncept. Vi är måna om våra medarbetare och ser till personlig utveckling. Vi erbjuder flertalet olika utbildningar så att du kan kompetensutvecklas och få rätt förutsättningar för att vara lyckosam i din roll.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar kunden med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International är Anna Fredricson 0701-65 31 01 eller Louise Stamå 0701-65 31 96. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående dock senast den 12 februari 2018.

Välkommen med din ansökan!

*M

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se

Ansök tjänsten