|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Extrajobb som budbilsförare

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Sundsvall, Västernorrlands län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Deltid/Extra

Extrajobb som budbilsförare

Logistik/Transport

Nu söker vi dig med hög servicenivå och god lokalkännedom för ett trevligt extrajobb där du levererar varor till företag!

Information om uppdraget:

Vår kund har en stor kundkrets i Sundsvall med omnejd, och söker nu förstärkning när det kommer till att leverera och fylla på beställda varor. Arbetet är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer anställas av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Arbetet är förlagt till tidiga morgnar/förmiddagar två vardagar i veckan, men du kommer bokas ut efter din tillgänglighet (i snitt ett pass i veckan). Möjlighet till att kombinera detta jobb med andra uppdrag via StudentConsulting finns. Uppdragsstart i mitten på mars.

Detta söker vi:

Att arbeta extra som budbilsförare är ett flexibelt jobb som är perfekt för dig som studerar. Som person är du positiv och trivs med att bemöta kunder, detta eftersom du representerar kundföretaget på plats hos deras kunder. Har du haft likande jobb innan är det meriterande. B-körkort är förstås ett krav. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här