|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Extraarbete inom industri

Adecco Sweden AB

Extraarbete inom industri

Har du en flexibel vardag och söker ett givande extraarbete? Är du arbetsvillig, serviceinriktad och tycker om fysiskt arbete? Då ska du söka det här jobbet!
Om jobbet
Som student hos Adecco får du möjlighet att testa på olika uppdrag hos våra kunder inom industri och produktion hos olika företag i Dalsland. Arbetsuppgifterna kan variera och innebär bland annat lagerarbete, truckkörning, lastning/lossning eller tillverkning/montering. Arbetstiderna är flexibla och arbetspassen ligger på både vardagar, dag- och kvällstid samt nätter. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Om dig
Vi söker dig som är en positiv, arbetsvillig och flexibel person som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Det är viktigt att du har körkort samt tillgång till bil då uppdragen ofta finns på olika orter. Har du tidigare erfarenhet av lager eller produktionsarbete är detta meriterande, men inget krav. Viktigast av allt är att du är pålitlig och har ett trevligt och professionellt bemötande, är prestigelös och har en känsla för god service och kvalitet i arbetet. Vi ser att du ska kunna arbeta 2-3 dagar/vecka så det är bra om ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Om anställningen
Anställning hos Adecco vid behov, uppdrag hos våra kundföretag runt om i Dalsland.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.
Om ansökan
Tjänsten tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Välkommen med din ansökan!


 


Placering:

Mellerud, VTG

Bransch:

Rekrytering/Bemanning

Anställningsform:

Deltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)

Kontaktperson:

Pia Wahlgren

Hemsida:

www.adecco.se

Fler jobb från Adecco »

Tipsa en vän »

Fakta om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.