|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Erfaren redovisningsekonom sök...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Heltid

Erfaren redovisningsekonom sökes omgående till internationellt företag!

Ekonomi/Finans

Vill du vara med på en spännande resa där vår kund befinner sig i en integrationsfas? Har du arbetat några år som redovisningsekonom och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som är erfaren redovisningsekonom. Vår kund är ett företag som är arbetar med E-Commerce och betalningslösningar. I denna roll kommer du att ha en bred roll och tillhöra ekonomiavdelningen som idag består av sex personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Moms och skattredovisning
- Rapportering vid månadsbokslut samt löpande under månaden
- Forecastarbete
- Hjälpa till att utveckla processer

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Hammarby Sjöstad. Tjänsten är på heltid och startar omgående (som senast i slutet av mars) och löper under ett år, för rätt person finns möjlighet till förlängning. Kontorstider tillämpas, övertid kan förekomma vid månadsslut.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi på högskola/universitet eller via yrkeshögskola. Du har ca 4-5 års erfarenhet som redovisningsekonom samt av arbete med rapportering. Vi ser gärna att du arbetat på en ekonomiavdelning på ett internationellt/större företag. Du är flytande i svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel. Har du tidigare erfarenhet av SAP är det mycket meriterande. Vår kund använder även Oracle HFM samt Oracle Clarity så erfarenhet inom dessa eller likvärdiga system anses meriterande.
Som person är du initiativtagande och stresstålig, du är inte rädd för förändringar och gillar att arbeta i en organisation där det händer mycket. Vidare är du prestigelös samt självgående, du vågar lyfta dina egna idéer samt är van att själv lägga upp en plan för dina uppgifter. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här