|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Entusiastiska mekanikutvecklar...

Entusiastiska mekanikutvecklare till ett expansivt Prevas (Stockholm)

Har du börjat fundera på vad du vill göra med din arbetssituation?
Då är du välkommen till oss om du är rätt person !
Det är ett härligt högtryck på Prevas mekanikavdelning i Sundbyberg och vi söker därför ytterligare förstärkning med fler passionerade mekanikkonstruktörer.

Hos oss på Prevas får du som konstruktör en bra mix av intressanta uppdrag ute hos våra kunder i Stockholmstrakten och komplexa inhouseuppdrag, framförallt inom medicinsk teknik men även andra mycket intressanta områden.

Din bakgrund
Du ska ha hunnit med ”ditt första jobb som konstruktör” och är nu beredd att gå vidare i karriären. Personlighet slår erfarenhet även om båda komponenterna är ett måste för oss!

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt
Om du har funderingar kring tjänsten och hur det är att jobba på Prevas är du välkommen att ringa rekryterande chef Jonas Liedberg på tel:070-578 1352 eller mail: jonas.liedberg@prevas.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Prevas är ett teknikföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.


  • Ansök här
  • Alla Prevas AB-jobb
  • Dela jobb
OM PREVAS:

PREVAS är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
För mer information, se www.prevas.se.