|

Ta emot liknande jobb via mejl för

En senior IT-rekryterare sökes...

Försvarsmakten Banner

En senior IT-rekryterare sökes!Vi söker en medarbetare som brinner för IT rekrytering och som drivs av att tillsätta rätt medarbetare på rätt plats. Vi arbetar konsultativt och trivs med att utmana organisationen genom att tänka annorlunda. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna roll kommer du i huvudsak att stödja Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS med alla delar av rekryteringsprocessen. Det är en stor variation på rekryteringsuppdragen och du stödjer i såväl militära som civila rekryteringar. Utöver operativt rekryteringsstöd utvecklar vi rekryteringsprocessen för hela Försvarsmakten, håller i utbildningar och är involverad i olika projekt kopplat till rekrytering men även andra HR-frågor. Befattningen innebär resdagar. 

Kvalifikationer
· Minst fyra års erfarenhet av konsultativ IT-rekrytering från näringslivet
· Van att sätta dig in i nya branscher, avdelningar eller områden
· Du har ett dokumenterat och etablerat nätverk inom IT området och är bra på att skapa relationer.
· Resultatfokuserad med en god förmåga att anpassa dig till nya uppgifter.
· Specialistprofil med en rådgivande förhållningsätt
· B-körkort Vi ser att du har en hög servicekänsla, är välorganiserad, ansvarstagande och självgående. Du är trygg i din roll som rekryteringsspecialist och vågar utmana etablerade arbetssätt med nya perspektiv. Vidare skall du vara kommunikativ och lyhörd då du i ditt arbete kommer att möta människor med väldigt olika erfarenheter och perspektiv. Du har ett stort engagemang och intresse för just rekryteringsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. 

Övrigt
Tillträde snarast enligt ök. Tidsbegränsad anställning på två år. Arbetsplats HRC, Sandhamnsgatan 63, Stockholm.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta AnnSophie Brezén HR Specialist Rekrytering, 0729-93 35 97 alternativt  Albin Andersson HR Generalist FMTIS, 070-949 07 95 

Fackliga representanter
SEKO Lise-Lotte Larsson 08-514 394 70 
SACO Camilla Robertsson 08-788 76 32 
OFR/S Pia Almström 073-361 36 69 
OFR/O Arne Nilsson 08-788 75 00

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-01-31, din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämplig som kandidat. 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Social Media
  • facebook
  • Twitter
Ansök här