|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Embriq söker en analytisk över...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Embriq söker en analytisk övervakningsadministratör


Vill du tjäna lite extrapengar vid sidan av dina studier? Är du vidare en analytisk och noggrann person som trivs med att arbeta på egen hand? Vi tror att tjänsten som övervakningsadministratör passar dig som trivs med flexibla arbetstider utanför studietiden. Har du dessutom ett intresse för innovativa och kreativa IT-lösningar inom energi? Då kan detta vara en möjlighet för dig som önskar få en fot in på arbetsmarknaden efter avslutade studier.

Om tjänsten

Uppdraget för den här tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Embriq. Således hanteras hela rekryteringsprocessen av Academic Work och Embriqs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Embriq designar, utvecklar och förvaltar IT-lösningar och majoriteten av deras kunder finns inom energi, telekom, bank och finans. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker därför nio stycken konsulter som kan bemanna och bevaka deras övervakningssystem under kvällar och nätter på veckodagarna samt under helger.

Kontoret är belagt i Gamlestaden där goda kommunikationsvägar finns även under kvällar och nätter. Arbetet utförs på egen hand och vid eventuella problem eller vid aktivering av larm, så är din uppgift att vidarebefordra ärendet till rätt avdelning.

Arbetstiderna är flexibla då du själv bestämmer de dagar du ska arbeta, däremot förväntas du kunna arbeta minst två dagar i veckan. Under vanliga arbetsdagar finns det två arbetspass att välja mellan, dessa sker antingen mellan klockan: 17:00-24:10 och 24:00-06:30. På helgpassen finns det både pass på dag-, kväll- och nattetid. Överlämningen mellan arbetspassen tar max 15min.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Embriqs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att övervaka systemen i Embriqs produkter. Övervakningssystemet larmar om några av deras produkter, som exempelvis elmätare, har problem. Vad problemen beror på kan variera och det blir till din uppgift att vidarebefordra ärendet till rätt avdelning som därefter åtgärdar problemet. Efter 46 månader, när du blivit lite mer bekväm i din arbetsuppgift, finns det möjligheter till större och fler befogenheter om så önskas.

Övervakningsarbetet sker bland annat genom ett verktyg som heter Nagios, vilket används av flera industriföretag som verkar inom övervakning. Innan du startar tjänsten kommer du att få en dags upplärning av arbetet.

 • Arbetstider: mån-fre 17:00-24:10 eller 24:00-06:30, lör-sön bemanning dygnet runt (tre valbara pass)
 • Arbetsdagar: två dagar i veckan
 • Obligatoriska arbetspass: norska röda dagar

Vi söker dig som

Vi söker dig som antingen studerar eller redan har ett annat deltidsjobb och önskar att arbeta mer. Är du studerande ser vi att har minst 11,5 år kvar av dina studier. De förkunskaper som du behöver är förståelse i Word och Excel, då du kommer sammanställa rapporter i dessa program. Vidare behöver du goda kunskaper i svenska samt känna dig trygg i det engelska språket då du kommer att ha kontakt med medarbetare både från Sverige och Norge. Kan du tala eller förstå norska anses detta meriterande. Tidigare kunskaper av övervakningsarbete eller arbete på en driftcentral samt arbete i verktyget Nagios är också meriterande.

Tjänsten passar dig som söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna eller annan deltidssyssla. Som person trivs du i en analytisk roll där dina egenskaper som noggrann och strukturerad lyfts fram. Du har ett intresse för IT och vill utvecklas inom branschen. Vidare ser vi att du är bekväm med att arbeta självständigt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 17 april - 28 april

 • Omfattning: Deltid, Kvälls- och nattarbete

 • Placering: Göteborg, Gamlestaden

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Rejlers Embriq AS levererar tjänster till kunder i hela Norden och är representerat i Oslo, Halden, Drammen och Göteborg. Embriq är i dag ett integrerat högkompetensföretag inom affärsområdena Consulting, Software, och Operations. Embriq ingår i Rejlers och har i dag ca 130 anställda. Embriq skiljer sig från mängden genom sin unika erfarenhet och kompetens, samt med produkter som är unika för sitt ändamål. Embriq är ett innovativt företag som har som målsättning att uppnå maximalt affärsvärde för våra kunder med varje leverans, under lösningens hela livslängd.

 • Göteborg
 • Deltid
 • IT
 • 14985171