|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Elkonsult med stort teknikintr...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Elkonsult med stort teknikintresse till Sweco


Brinner du för att arbeta med teknik, är datakunnig och önskar att ha en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till egen utveckling? då kan det här vara ditt drömjobb! Ta chansen att arbeta i ett internationellt teknikföretag som innehar en bred kompetens och är verksamma inom många teknikområden. Sweco erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och du kommer få en handledare som coachar dig i början av din karriär, låter detta som en tjänst för dig? läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Swecos räkning en elkonsult till Sweco i Borlänge. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sweco. Swecos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elkonsult kommer du främst att arbeta med bygghandlingsprocessen. Du kommer främst upprätta ritningar och dokument för lågspänning inom järnväg och vägar som tex. belysning, kraft till signal/teleanläggningar, växelvärmeanläggningar, transformatorkiosker och kraft till objekt till plattformsanläggningar. Projekteringsarbetet utförs med cad-applikationer som är Microstation. Du kommer att jobba med både 2D och 3D. I arbetsuppgifterna ingår det att ha förståelse för föreskrifter som du ska kunna läsa, tolka och förstå.

Du kommer att få en handledare som ger dig stöd och coachning för att du successivt ska växa in i din roll. Ni kommer att arbeta i team som består av både erfarna som nyexaminerade kollegor.

Sweco satsar mycket på sina medarbetare och ser positivt på utveckling inom organisationen. Därför erbjuder de sina medarbetare internutbildningar och möjligheten att vara med och skräddarsy sin karriär. Ta chansen att arbeta med seniora kollegor som är ivriga att lära dig allt de kan!

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad högskoleingenjör inom el eller har arbetslivserfarenhet inom lågspänningsområdet

 • Har tidigare erfarenhet eller kunskap inom Microstation eller autoCAD

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av järnvägs-/lågspänningsprojektering eller elteknik i praktiken. Vänligen notera detta tydligt i din ansökan

Som person är du nyfiken genom att vilja ligga steget före och lösa problem. Du är konsultmässig och kommunikativ då en stor del i arbetet består av att kommunicera både med kunder, kollegor och i skriftliga rapporter. Du uttrycker dig därför väl på svenska i både tal och skrift. Du är engagerad och ansvarsfull i ditt arbete, för din egen kompetensutveckling samt i utvecklingen av samhället gällande järnväg/vägtrafik.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Februari 2018 eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltidsuppdrag

 • Arbetstid: kontorstider med flextid

 • Placering: Borlänge alternativt Gävle efter diskussion

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Sweco är ett företag som har 5300 personer anställda i Sverige, men som har uppdrag i över 100 länder. Sweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

 • Borlänge
 • Heltid
 • Teknik
 • 14999740