|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Elingenjör med Projektledarans...

 
 
 

Elingenjör med Projektledaransvar

Vill du vara med i arbetet att forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland? Vill du arbeta i ett litet team med hela processer inom el-, belysning- och teletekniska installationer? Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen med ytterligare medarbetare. Känner du att detta är något för dig är du välkommen att söka!

Just nu gör Region Västmanland stora investeringar för att ge sjukvården och dess kringverksamheter förutsättningar att möte morgondagens krav på hälso- och sjukvård. Man utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation.

Vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och utvecklande arbete där du bidrar med dina kunskaper och idéer. Som elingenjör arbetar du tillsammans med våra fastighetsförvaltare, övriga medarbetare och hyresgäster. Tillsammans bildar ni team som medverkar under hela processen i genomförandet av byggprojekt, från idé till färdig produkt. I arbetet ingår utredningar av teknisk och ekonomisk art samt uppdrag som projektledare vid genomförandet av entreprenader och underhållsarbeten. Omsättningen av personal är låg och man trivs hos oss!

Uppdragsgivare: Region Västmanland

Ort: Västerås

Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning med inriktning på byggnadsinstallationer gällande el-, belysning- och teletekniska installationer i våra fastigheter, alternativt kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har några års yrkeserfarenhet från bygg- och installationsbranschen med installationstäta fastigheter. Meriterande är erfarenhet av utredningsarbete inom teknik och ekonomi och kunskap i entreprenadjuridik samt svagströmsbehörighet. Du behöver ha goda datorkunskaper generellt och behärskar Office-programmen, meriterande är också att ha arbetat med Wikells Byggberäkningar. Vidare krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Tjänsten är placerad vid vårt Västeråskontor och arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper:
I ditt dagliga arbete kommer du i kontakt med många olika människor varför vi ser att du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande och är en representant för verksamheten. I rollen som el-ingenjör behöver du vara självgående i ditt arbete och ha förmågan att planera, strukturera och överblicka hela arbetsprocessen. För att lyckas i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och kreativ när det kommer till att lösa olika uppdrag. Vi ser även att du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling.

Är det du? Välkommen med din ansökan!

Ansökan och information:
I den här processen samarbetar Region Västmanland med Dfind Science & Engineering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Eva Bjälkander 072-502 63 11 (eva.bjalkander@dfind.se). Välkommen att söka via www.dfind.se/science-engineering.

Sista dag för intresseanmälan: 2018-02-04

Om Region Västmanland: Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen, här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Sökord: Svagström, elinstallationer, belysningsinstallationer, teleteknik, projektledare el, installationstäta byggnader


Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.