|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Elektriker till Bravida

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Sundsvall
Bransch
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Referensnr
1943
Kontaktinformation
Stina Andersson

Elektriker till Bravida

 

Bravida

Söker dig vidare i karriären för att arbeta hos Nordens största arbetsgivare inom el, vs och ventilation? Hos Bravida blir du en i gänget, de har kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas år och att stämningen är öppen och vänlig.

För dig med drivet inom dig finns stora möjligheter hos Bravida, vill du utvecklas i karriären tror Bravida på din förmåga att hitta din egen väg! Tidigare exempel är elektriker som idag är avdelningschef. Var din väg inom Bravida stannar sätter endast du gränserna för!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravidas räkning en elektriker. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att vi på Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget och att du kommer anställas direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som elektriker på Bravida kommer du introduceras beroende på dina tidigare erfarenheter. Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag – antingen i olika former av entreprenadprojekt eller i olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. I rollen som elektriker har du också mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Teknisk problemlösning, installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Göra utredningar/felsökningar och lämna åtgärdsförslag.
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
• Service inom styr- och reglerteknik.

Vi söker dig som
har el-utbildning och har varit elektriker i cirka ett år och skapat dig förståelse för branschen. Ditt tekniska intresse kommer väl till pass då du får vara det yrkesproffs du är hos Bravida. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Då du kommer ha kontakt med kunder är du en serviceinriktad person som alltid vill leverera ett bra resultat. Du har god samarbetsförmåga då de arbetar i team på Bravida där stämningen är öppen, vänlig och de hjälps åt i arbetet. Vidare har du ett driv och vill arbeta med stil då det är av vikt för Bravida att arbetet är ordentligt och att man alltid håller det man lovat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder Bravida?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb