|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomistudent till långsiktig...

perido

Ekonomistudent till långsiktigt uppdrag sökes!

Är du student och vill ta dig ett extrajobb som ekonomiassistent på ett härligt företag i Täby? Tycker du om att vara en stöttepelare för dina kollegor där du får arbeta både med ekonomi och med administration? Är du som person nyfiken och lojal?  Då ska du läsa vidare!

Beskrivning

Perido söker en ekonomiassistent till en av våra kunder, ett distributions- och marknadsföretag som är den ledande leverantören av stållinor och lyftredskap i Europa. Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du kan arbeta mellan 15-20 h/veckan. Kunden sitter i fina lokaler i Täby med ca tio minuters gångavstånd från Roslagsbanan och Täby Centrum.

I rollen som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med den löpande faktureringen och med diverse administrativa uppgifter. Mycket av arbetet blir att se vad som behöver göras för stunden och vara ett allmänt stöd för dina kollegor på plats. Då ni är en mindre grupp är det extra viktigt med ett öppet och glatt klimat där ni har en god kommunikation och samarbete. Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av något administrativt arbete
  • God datorvana
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift även på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av ekonomiarbete - främst fakturahantering

 

Omfattning och tillträde

Deltid (ca 15-20 h/veckan), konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 14982CM i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB