|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomiassistent sökes till GC...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Heltid

Ekonomiassistent sökes till GCC Capital AB!

Ekonomi/Finans

Har du tidigare arbetat inom ekonomiområdet och söker nya utmaningar? Vill du ha möjlighet att påverka och arbeta som ekonomiassistent? Är du driven och gillar att ha många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund GCC Capital AB är ett entreprenörsdrivet, privatägt och snabbväxande kreditmarknadsbolag med statlig insättningsgaranti med kontor i Sverige och Finland. Bolaget erbjuder privatpersoner bra villkor för sparande på kort och lång sikt. Affärskonceptet grundar sig i kundorienterad, långsiktig och kompetent kreditgivning till små och medelstora företag på växande marknader med varumärkena GCC Capital och Balanzia.

Som ekonomiassistent på GCC Capital kommer du att ha en väldigt bred och spännande roll med ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Utbetalningar- och överföringar
• Fakturering
• Visst utvecklings- & effektiviseringsarbete

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer starta i mars månad och löper tillsvidare. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras fina kontor på Hötorget i Stockholm. Möjlighet till att konsultuppdraget övergår till en fast anställning i bolaget finns. Kontorstider tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Johansson på elin.johansson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ca ett år arbetserfarenhet i branschen sedan tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Meriterande är det om du tidigare har arbetat i Visma Control och Ascendo fakturahanteringssystem. För att passa i denna roll ser vi att du är strukturerad, noggrann, driven och med en vilja att utvecklas. Vidare har du en god samarbetsförmåga och gillar att ha kontakt med människor. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här