|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomiassistent sökes för fra...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Örebro, Örebro län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Deltid/Extra

Ekonomiassistent sökes för framtida uppdrag i Örebro!

Ekonomi/Finans

Är du ekonomistudent som är på jakt efter ett meriterat extrajobb, vid sidan av studierna? StudentConsulting söker nu en ekonomiassistent för framtida uppdrag.

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting i Örebro en driven och serviceinriktad student som vill arbeta extra som ekonomiassistent under vår/sommar.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men kan bland annat
omfatta:

-Betalningar/påminnelser/kravhantering
-Kontoavstämningar
-Kundreskontra
-Leverantörsreskontra
-Löneadministration
-Löpande bokföring

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser ekonomi på högskola eller universitet och har cirka ett år kvar på dina studier. Du bör ha tidigare erfarenheter av att arbeta i Excel och ha goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, har arbetat med kundreskontra och använt systemet Visma business. För kunden är det mycket viktigt att du är driven och har en positiv inställning till ditt arbete. Vi ser även att du är snabblärd, självgående, ordningsam och ansvarstagande.

Låter det här som något för dig?
Ansök redan idag! Urval sker löpande. 


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här