|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomiassistent på deltid sök...

 
 
 
Amendo Jobs

Ekonomiassistent på deltid sökes till expanderande konsultbolag i Sundbyberg

Amendo

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en ekonomiassisrtent till ett deltidsuppdrag på 60-80 procent. Vår kund sitter i fräscha och fina lokaler i Sundbyberg centrum. Uppdraget är med start omgående och kommer pågå i 6 månader, för rätt kandidat är chansen till överrekrytering stor.

Vår kund är ett expansivt konsultbolag varvid erfarenhet från arbete med tidrapportering och projekthantering är meriterande, men inget krav. Som konsult kommer du jobba i nära samarbete med företagets kontors- och administrativa chef. Vår kund har sin ekonomifunktion outsourcad till en byrå. Det vår kund behöver stöttning med är framförallt kund- och leverantörsreskontra, fakturering, kontering och utlägg. I tillägg kommer rollen innebära effektivisering av rutiner och processer gällande projekt- och tidrapportering i systemet MillTime.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
VI söker dig som har erfarenhet från fakturering, kund- och leverantörsreskontra. Meriterande är arbete med projekthantering, timrapportering, utlägg samt om du arbetat på konsultbolag och i systemet MillTime. Personliga egenskaper som driven, snabb, förändringsbenägen och flexibel samt ha ett öga för effektivisering av processer och rutiner är önskvärt.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val.

Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss.

Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll.

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Humlegårdsgatan 17
  114 46 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65

  Malmö
  Malmöhusvägen 1
  211 18 Malmö
  info@amendo.se
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13