|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomiansvarig 50% till Hotel...

 
 
 

Ekonomiansvarig 50% till Hotel Rusthållargården, Arild,

Ekonomiansvarig 50% till Hotel Rusthållargården i Arild
Vill du arbeta självständigt som ekonom i en anrik miljö, och från din arbetsplats kunna blicka ut över havet och en av Kullabygdens vackraste byar? Nu när Hotel Rusthållargården i Arild söker ny Ekonomiansvarig kan detta bli din nya vardag.

Rollen innebär att självständigt ansvara för ekonomifunktionen med arbetsuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, fakturering, löpande bokföring, avstämningar, kassarapportering, löner och andra förekommande uppgifter. Du rapporterar till Platschefen och deltar i ledningsgrupps- och styrelsemöten.

Uppdragsgivare: Hotel Rusthållargården Aktiebolag

Ort: Arild

Omfattning: Tjänsten är på deltid och omfattar 50%

Vem söker vi?
Vi söker dig som har för tjänsten relevant ekonomisk utbildning och 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du tidigare har arbetat i ett litet bolag och känner dig bekväm med alla ingående delar. Det är meriterande om du har erfarenhet från hotellverksamhet och god kännedom om branschens olika momssatser.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är prestigelös, har god problemlösningsförmåga och är van att arbeta självständigt, planerat och strukturerat. Då denna roll har många olika kontaktytor är det även viktigt att du gillar bygga relationer och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan:
I denna rekrytering arbetar Hotel Rusthållargården Aktiebolag med Dfind Finance. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2018-03-09. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Wahrenberg på 0765-345434, jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se eller Louise Norrving på 070-1043837 louise.norrving@dfindfinance.se

Om företaget:

Hotel Rusthållargården, en familjeägd hotell- och konferensanläggning belägen i Arild på natursköna Kullaberg. Anläggningen har 62 hotellrum, 8 konferenslokaler och restaurangkapacitet för 190 gäster. Verksamheten bedrivs året om.
Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel — vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.