|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomer sökes för kommande up...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Heltid

Ekonomer sökes för kommande uppdrag i Skåne!

Ekonomi/Finans

För kommande uppdrag i Skåne söker vi nu dig som har studerat ekonomi och har ett brinnande intresse för området. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha något års erfarenhet av ekonomiarbete sedan tidigare.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi söker vi nu dig som är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Vi söker såväl dig som är junior och på jakt efter ditt första arbete som dig som är lite mer erfaren och söker dig vidare till nästa steg i karriären. Vill du arbeta som ekonomiassistent eller kanske i rollen som redovisningsekonom? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med såväl direktrekrytering som konsultuppdrag. Vi söker dig som vill arbeta hos någon av våra kunder i Malmö/Lund-området på heltid, där vanliga arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en utbildning inom ekonomi, antingen på gymnasiet eller högskola/universitet. Du är i början av din karriär med driv och vilja att utvecklas. Du kan även ha viss tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller liknande, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete vid sidan av dina studier. Du är van vid att samarbeta med andra kollegor samt tycker om att arbeta med service. Vidare har du även goda kunskaper inom Officepaketet, gärna Excel. Du har även kunskap i något ekonomisystem samt flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person ser vi att du är noggrann, fokuserad och har lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter. Du är även serviceinriktad, flexibel och trivs i en händelserik miljö med högt tempo.

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här