|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Duktiga administratörer

 
 
 

Duktiga administratörer

Randstad söker nu duktiga och engagerade administratörer för uppdrag i Östhammar. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull administrativ resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt.

Omfattning: Heltid

Ort: Östhammar

Arbetsbeskrivning:
Uppdraget består av att utgöra allmänt administrativt stöd till avdelningschef, projekt samt delprojekt. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta bland annat:

- Intern och extern kommunikation via intranätet och e-post.

- Chefs- och avdelningsstöd

- Utveckla administrativa rutiner

- Boka lokaler och hantera resebokningar

- Enklare inköps- och ekonomiadministration

- Föra mötesprotokoll

- Diarieföring och kontakter med registrator

- Administrera möten och skriva mötesprotokoll från tekniska möten

- Projektspecifik administration

- Utföra mottagningskontroller

- Registrera dokumentation i dokumenthanteringssystem

- Skapa och följa upp granskningsflöden

- Förbereda beställningsunderlag, leverantörsbedömningar och dokumentera CV

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha god erfarenhet av administration och goda kunskaper i MS Office. Du behärskar engelska i såväl tal och skrift och det är mycket meriterande om du också har erfarenhet av att driva och korrdinera egna projekt. Tidigare erfarenhet av arbete i dokumenthanteringssystem är mycket meriterande.

Som person är du noggrann i ditt arbete. Du är strukturerad, kommunikativ och drivs att leverera service på hög nivå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Konsultchef Hanna Broström, hanna.brostrom@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.