|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven student sökes till sälj...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Täby, Stockholms län

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Anställningsform

Deltid/Extra

Driven student sökes till säljuppdrag i Täby!

Försäljning/Affärsutveckling

Brinner du för sälj och tycker det vore perfekt att få arbeta deltid flexibelt in house och hemifrån? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en teknisk säljare till vår kund i Täby. Kunden är byggföretag som fokuserar på husbyggen och söker nu en säljare som kan representera och sälja deras produkter till företagskunder. Som produktansvarig säljare finns stora möjligheter att utvecklas och växa då driv och egna initiativ uppskattas och du kan snabbt gå från säljare till en mer nära kontakt med kunder genom personliga möten.

I tjänsten kommer du att arbeta som säljare främst via telefon av kundens produkter och tjänster mot företag. Vikten ligger i att leverera resultat i form av möten med kunder för att få komma ut och visa upp produkterna på plats och därmed skapa affärsmöjligheter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning och gärna har vidareutbildning alternativt erfarenhet av ekonomi eller sälj. Du har ett tekniskt intresse och motiveras av att sälja och skapa affärsmöjligheter. Som person är du positiv, driven, social, och trivs med telefonförsäljning. Du ska ha grundläggande datorkunskaper i bland annat Officepaketet och du ska vara flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har du ekonomikunskaper/ erfarenheter och vill kombinera säljarbetet med enklare ekonomiuppgifter.

Känner du att du vill kombinera dina studier eller annat arbete med ett flexibelt arbete några dagar i veckan där arbetet kan ske både hemifrån och på företaget i Täby, tveka inte sök redan idag!

Tjänsten är på deltid och är en bemanning. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här