|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven B2B-säljare sökes till ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Anställningsform

Heltid

Driven B2B-säljare sökes till Bredband2!

Försäljning/Affärsutveckling

Har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning? Vill du växa och utvecklas inom ett framgångsrikt företag i medvind? Anta utmaningen och gör en karriärsresa inom Bredband2!

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du i ett mindre team med fokus på försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat. Bredband2 erbjuder bra utvecklingsmöjligheter och vill hitta långsiktiga medarbetare.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider. Bredband2 ligger i centrala Malmö med goda möjligheter till pendling. Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men med avsikt att inom snar framtid bli en del av företaget. Anställningen startar under februari månad så sök tjänsten redan idag. Ta chansen och ingå i framgångsrikt team och bygg vidare på din karriär.

Detta söker vi:

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag. Du söker nu nästa steg och vill hitta din framtida arbetsgivare. Som person är du engagerad, fokuserad och motiveras av att nå uppsatta mål. Du är en teamspelare och sprider en god stämning i ditt team. Om du har erfarenhet av bredbandstjänster eller teknisk kompetens är det mycket meriterande för tjänsten. Viktigast är dina personliga egenskaper och därför ska du söka tjänsten om du tror att du är rätt person!

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här