|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Drifttekniker till inhouse tea...

 
 
 

Drifttekniker till inhouse team!

Vi söker en drifttekniker!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Nu söker vi en drifttekniker till ett långt uppdrag hos en av våra kunder i Liljeholmen!

Om uppdraget:
Du kommer att ingå i ett driftteam och arbeta mot en stor kund och drifta deras miljö, både deras gamla och nya applikation.

Du kommer att arbeta med övervakning och drift och se till att allting fungerar som det ska. Du tar emot och hanterar felanmälningar och ärenden som kommer in som rör servermiljön.
Du kommer att arbeta med dokumentation av miljön och hela tiden se till att kunskapsöverföra till de andra i teamet och hela tiden arbeta proaktivt med miljön.

Din bakgrund
Ett par års erfarenhet i rollen som drifttekniker i Microsoftmiljö.

Krav:
Windows Server 2012R2
PostgreeSQL eller någon annan SQL databas
VmWare eller HyperV

Meriterande:
IIS
.NET
Dataphor

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tiffany.nasvall@dfind.se eller jessica.nilsson@dfind.se


För det här uppdraget krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ort: Stockholm/Liljeholmen
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Januari

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.