|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driftoperatörer, extra, till T...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Stockholms läns landsting-jobb  Dela jobbRapportera denna annons

Driftoperatörer, extra, till Trafikförvaltningen
Driftstöd, en del av Trafikförvaltningen, behöver fler driftoperatörer 
 
Vill du bidra till ökad driftsäkerhet av kollektivtrafikanläggningen? Nu behöver vi på Trafikförvaltningen förstärka vårt team av driftoperatörer med extrapersonal. Är du den vi söker! 
 
Om tjänsten 
Driftstöd, Operativ anläggningsservice (OAS) tar emot felanmälningar avseende Trafikförvaltningens trafiknära infrastruktur, registrering av skadegörelse och klotter inklusive polisanmälningar. Det är en dygnetruntbemannad larmcentral, där vi arbetar treskift. 
 
Eldriftledning (EDL), säkerställer kraftförsörjning till tågen och SLs samtliga spårtrafikbanor, och arbetar tätt tillsammans med OAS. 
 
Som driftoperatör OAS hanterar du inkomna felanmälningar och kallar ut underhållsentreprenörer (UH-resurs) inom bana, el, signal - och fastighet. Driftstöd är både användare och förvaltare av ett 30 tal system, bl.a. styrsystem, larmövervakningssystem och ärendehanteringssystem 
 
Tjänsten som driftoperatör är en bred teknisk roll, med omfattande kontakter med trafikentreprenörer, hyresgäster och underhållsleverantörer. Arbetstiderna kommer att variera över dygnets alla timmar. 
 
Att jobba hos oss 
Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.  
 
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från ledningscentral eller annan kontrollrumsverksamhet är meriterande. 
 
Rollen kräver att du har förmågan, att samtidigt som du tar emot felanmälningar per telefon, kan hantera olika tekniska system och registrera felanmälningar. Lite av en jonglör, kunna hålla många bollar i luften samtidigt. 
 
Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs i en roll där du arbetar med hög service mot både interna och externa kontakter. Din kommunikativa förmåga är god, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Deltidsanställning visstid 2017/2018. Vår utbildning sker under två månader och det är av vikt att du kan följa utbildningsplanen under en månad i ett sträck (två veckor dagtid och två veckor i skiftarbete), den andra utbildningsmånaden planeras löpande.Vi ser gärna att du kan jobba minst 4 pass i månaden när du avslutat utbildningen. 
 
Information och ansökan 
Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef Kent Martin, 070-786 1705. Om du har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-specialist Erika Flodström, 070-786 1822. 
 
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 11 mars.  
 
Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss.  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

På land, på våg, på väg. Varje dag reser drygt 800 000 med kollektivtrafiken i Stockholms län. Trafikförvaltningen är stolta samhällsutvecklare som fokuserar på tillgänglighet, miljö och en långsiktigt hållbar kollektivtrafik. Våra varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Att jobba hos oss är att göra skillnad, både nu och i framtiden. Var med du också!
Läs mer om hur det är att jobba på trafikförvaltningen. 

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-03-11


Dela annons
Anställningsform
Installation, drift och underhåll

Anställningens omfattning
Stockholm

Type of employment
Visstidsanställning

Work hours
Deltid
Kontakt
 
 
 
 

Fackliga representanter
Mounir Ainholm, Saco, 08-686 3652
Anita Buske, Vision, 08-686 3826

Referensnummer
149276