|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driftkoordinator till Parkster...

 
 
 
Parkster AB

Driftkoordinator till Parkster i centrala Lund

Parkster är ett ungt, familjärt och expansivt bolag som utvecklar en tjänst för att betala parkeringsavgifter med sin smartphone, en app, sms eller talsvar.

Vårt fokus är nöjda kunder och att ha kul på jobbet! Vi värderar vår tighta sammanhållning högt, har en tillåtande kultur och vill att våra medarbetare verkligen ska trivas och utvecklas. Regelbundet planerar vi in personalaktiviteter för att också ha roligt utanför jobbet.
Vi växer både nationellt och internationellt och förstärker nu vårt team med en kollega på vår driftsättningsavdelning i Lund. Nu söker vi dig som är noggrann, kommunikativ och som trivs med att samordna information och arbeta mot deadlines – och som vill vara en del av vårt glada gäng!

Arbetsuppgifter

Det är stor variation på arbetsuppgifterna i rollen som koordinator. Du ska trivas med att fördjupa dig i komplexa uppgifter en längre stund och samtidigt ha en social förmåga och ha kundkontakt när det behövs. Du är en problemlösande person som med ditt kreativa tänkande är med och hjälper kunderna i komplexa situationer. Det kommer även förekomma kundbesök, både hos befintliga och nya kunder, och du blir en viktig part i dialogen med våra uppdragsgivare och ansvarig för att samordna all information som behövs inför en driftsättning. Det kan röra sig om att samla in information för taxor och priser, lägga upp nya områden i vårt system, till att beställa skyltar och koordinera kontakten med våra leverantörer. Hos oss blir du en viktig kugge i hjulet, en relationsbärare, som samarbetar mellan avdelningarna och är behjälplig i olika uppgifter vid behov.

Under din första tid hos oss kommer du först och främst att fokusera på driften av nya uppdrag för att på så sätt få en god förståelse för vår tjänst och verksamhet. Successivt introduceras du sedan i fler delar av bolagets verksamhet. Vi är ett snabbväxande bolag inom nya marknader och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget!

Vi söker dig som:

 • Har minst gymnasieutbildning
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet från service och/eller en koordinerande roll
 • Har god datorvana
 • Är mycket noggrann och detaljorienterad
 • Behärskar svenska och engelska (tyska är meriterande)
 • Är positiv och glad!

Vi utvecklas, vi tänker om, vi tänker nytt och vi förbättras. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner!
För att lyckas i rollen ser vi att du är en teamplayer med en stor portion eget driv – en ”doer”. Du har en förmåga att identifiera en arbetsuppgift innan du nödvändigtvis får den presenterad för dig, och tar personligt ansvar för att slutföra arbetsuppgiften. Vidare är du prestigelös som person och trivs att hantera arbetsuppgifter av olika karaktär. Om du beskriver dig själv som en analytisk, skarp och detaljorienterad person som är positiv och social med en passionerad personlighet - då är det ljuv musik i våra öron!

Ansökan

Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna i denna rekrytering. Därför ser vi fram emot din ansökan innehållandes både CV och framförallt personligt brev. Du söker tjänsten genom att trycka på ”Sök tjänst”. Sista ansökningsdag är 2018-01-20, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta kundservice och driftchef Linnea Väliharju på 070-491 31 88 alternativt linnea.valiharju@parkster.se

Om oss

Vår vision är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Parkster är idag en rikstäckande tjänst för att betala parkeringsavgifter med telefonen. Parkster ägs helt av aktiva ägare som tror på vår vision. Vi är baserade i centrala Lund och består av sjutton härliga teammedlemmar. Läs gärna mer på www.parkster.se.

Översikt

 • Omfattning:
  Heltid
  Tillsvidare

Roi socialt