|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Drömtjänsten för drifttekniker...

 
 
 
Arenakoncernen AB

Drömtjänsten för drifttekniker som vill ta nästa steg!

Knivsta Kommunfastigheter

Om tjänsten
Knivsta kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. År 2025 kan dagens befolkning på cirka 17 000 ha ökat till uppemot 25 000. I kommunens vision för framtidens Knivsta sätts fokus på bland annat ett aktivt föreningsliv, fritid, kultur, folkhälsa, boendemiljö, energi- och miljöfrågor. Som ett viktigt led i att förverkliga visionen bygger nu kommunen ett nytt Centrum för idrott och kultur (CIK). Den cirka 15 000 kvm stora byggnaden kommer bland annat att rymma en teater, ishall, kampsportslokal, sporthallar, scenkonstlokal mm. CIK är kommunens hittills största byggprojekt och kommer att stå centralt, nära bussar och tåg.


CIK kommer att tas i drift i etapper under åren 2019 och 2020. Detta byggprojekt ligger i framkant när det gäller energibesparing då det byggs med passivhusteknik, huvudsakligen i trä. Det innebär att byggnaden ger minimal koldioxidpåverkan.

Till detta unika och spännande projekt söker nu Knivsta kommunfastigheter en fastighetsansvarig drifttekniker till Knivstas Centrum för idrott och kultur.
I den här rollen kommer du, som kunnig drifttekniker, att få en unik chans att vara med från början i ett byggprojekt som präglas av ny teknik och framtidsanda. Med dina kunskaper och erfarenheter kommer du att vara en viktig del i utformandet av driften för hela fastigheten.

Du kommer att tillhöra driftgruppen på Knivsta kommunfastigheter. När huset står klart kommer du att ha det yttersta ansvaret för driften och du kommer att ha många kontaktytor, både internt med dina kollegor i driftgruppen, men också med hyresgäster, besökare och entreprenörer. För rätt person kommer det att på sikt finnas goda möjligheter till att utforma rollen utefter intresse och kunskapsområde.Din profil
Vi söker dig som är en erfaren och kunnig drifttekniker inom fastighetsbranschen. Du har mycket goda kunskaper inom styr- & reglerteknik och/eller kyla. Du har ett intresse av ny teknik och motiveras av att få svar på frågorna hur och varför. Du bör ha erfarenhet av arbete i större fastigheter som t.ex. idrottsanläggningar, köpcentrum, arenor eller liknande. Eftersom CIK är ett Passivhus ställer det höga krav på både instrumenten och dig som drifttekniker. Då systemen är integrerade med varandra behöver du som tekniker ha en förståelse för helheten och hur ett system påverkar det andra.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


 • Företag
  Knivsta Kommunfastigheter
 • Yrkesområde
  Drift/Underhåll
 • Anställning
  Heltid
  Tillsvidareanställning
 • Plats
  Stockholms län
Ansök här