|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Distriktsansvarig säljare till...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad


Amtico International AB skall växa i Göteborg och söker en

Distriktsansvarig säljare

Är det du?

Arbetsbeskrivning
Vi skall nu förstärka vår säljorganisation i Göteborg med ytterligare en driven golvsäljare som kommer att bearbeta Göteborgområdet, från Uddevalla i norr till Skåne i söder. Tjänsten innebär att utföra kvalitativa kundbesök hos arkitekter, golventreprenörföretag, detaljhandel, sjukvård, hotell, fastighetsägare, inredningsföretag etc. Många av dina kunder är befintliga, men det ingår även att jobba med nykundsbearbetning. Du kommer även att representera Amtico på mässor.

Som golvsäljare har du ett helhetsansvar för de försäljningsprocesser som du bedriver. Vi har ett väl etablerat återförsäljarnät inom distriktet där vi kontinuerligt uppdaterar med nyheter, vårdar relationer och ger hög service.

Vi ser gärna att du bor i Göteborg med omnejd. Du har valmöjlighet att ha hemmakontor. I tjänsten ingår resor med ett par övernattningar per månad.

Vi erbjuder dig
Intern produkt- och säljutbildning i Sverige samt besöka vårt huvudkontor i England för att få en gedigen utbildning och introduktion om både bolaget, produkterna samt hur vi arbetar här på Amtico. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Du tillhandahålls tjänstebil på 9 basbelopp, sex veckors semester, pensionsavsättning, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och fast månadslön med bonusmöjligheter.

Utöver detta har vi årliga kickoffer samt säljmöten varannan månad.

Din profil
Vi söker en affärsdriven säljare som stimuleras av att bygga långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder. Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med eget budgetansvar. Som säljare utmärks du genom följande punkter:

  • Affärsdriven och engagerad.
  • Prioriterar kvalité framför kvantitet.
  • Socialt kompetent och har en förmåga att skapa långsiktiga relationer.
  • Flexibel och klarar av att både arbeta med stort säljfokus samt med administrativa säljuppgifter.
  • Du är duktig på att informera, presentera och att marknadsföra de produkter som du tillhandahåller.

Kvalifikationer

  • Minst fem års dokumenterad säljerfarenhet mot uppsökande B2B-verksamhet.
  • Erfarenhet inom golvbranschen eller motsvarande bransch är meriterande.
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt något säljstödsystem.
  • Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • B-körkort.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande Välkommen med din ansökan!


Amtico International AB är ett helägt dotterbolag till Amtico Internatioal Ltd. med säte i Coventy, England. Amtico ingår i den amerikanska golvkoncernen Mannington Mills Inc. Vi har tillverkat och levererat designgolv sedan 1964. Företaget har utvecklats under namnet Amtico med ett omfattande produktionssortiment med internationell försäljning av golv till kunder i kommersiella miljöer och hemmamiljöer. Trenderna och tiderna har förändrats men engagemanget att investera i forskning, design och tillverkning kvarstår. Amtico International AB ansvarar för försäljning och utveckling i Skandinavien och Baltikum med egen säljkår i Sverige och Norge, i de andra länderna samarbetar vi med våra Distributörer. Läs mer på www.amtico.com.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare 

Ansök här