|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Distriktsansvarig Säljare till...

 
 
 
Electrolux Laundry Systems Sweden AB

Distriktsansvarig Säljare till Electrolux Laundry Systems

Vi söker dig med god erfarenhet av relationsbyggande och uppsökande försäljning som vill bli en del av vårt säljteam i Göteborg/Västra Götaland.


Om Tjänsten
Vi söker en distriktsansvarig säljare för försäljning av professionell tvättutrustning. Du blir en del av ett erfaret och framgångsrikt säljteam. Försäljningen omfattar allt från enskilda produkter och tillbehör till hela konceptlösningar för tvätt i egen regi -OPL.

Vi vänder oss till stat, kommun, landsting, kommersiella tvätterier, städföretag, hotell, räddningstjänster m.m. Vi jobbar också med byggföretag och arkitekter, både vid nyproduktion och renoveringar.

Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget och uppsatta mål. Du jobbar i nära samarbete med vår supportfunktion och du förväntas i framtiden att arbeta digitalt (sociala medier etc.) med såväl marknadsföring som dina egna försäljningsprocesser.


Om dig
Du ser personliga möten och intresse för dina kunders verksamhet som en naturlig del av ditt arbete. Du trivs med att arbeta rådgivande mot kunder och du har förmågan att snabbt kunna identifiera kundernas behov och leverera lösningar utifrån deras önskemål.

Du har en stark egen motor och drivs av att skapa resultat. Du ser tydliga mål och uppföljningar av resultat som en självklar del av jobbet. Du förstår vad ansvar innebär och tar i hög grad ansvar för ditt eget lärande och dina projekt. För att lyckas i befattningen krävs en drivkraft, ett engagemang och en glädje i att sätta sig in i nya utmaningar och möjligheter i de segment vi jobbar i.

Vi tror att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning på fältet samt minst gymnasieutbildning. Du behärskar svenska flytande, samt har goda kunskaper i engelska. Körkort för personbil erfordras.

Då tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg ser vi att du bor i eller i direkt anslutning till Göteborg.


Vi erbjuder

En dynamisk tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat och internationellt bolag. Tillträde enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg. Fast lön samt bonus. Kollektivavtal. Tjänstebil.


Ansökan

Ansök genom att klicka på ”Sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-10-01. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande tjänsten kontakta Försäljningschef Jörgen Andersson; 0372–66506 eller jorgen.andersson@electrolux.com. Facklig representant Unionen: Ingolf Larsson 0372–66376.
För frågor rörande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare; Björn Jonasson: 0709–261 227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se.


Electrolux Laundry Systems Sweden AB ingår i sektorn Electrolux Professional. Med det välkända varumärket Electrolux är vi världsledande inom produktområdet tvättutrustning för professionellt bruk. Vi är representerade av dotterbolag och agenter i cirka 100 länder och har tillverkning i Sverige, Frankrike och Thailand. Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Läs mer om oss på: www.electrolux.se/professional

  

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt