|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Digital Affärsutvecklare till ...

 
 
 
Fritz Magnus Trading

Digital Affärsutvecklare till Fritz Magnus Trading AB

Är du duktig på att arbeta med bild, text och film? Har du ett intresse för design och produktutveckling? Vi söker en Digital Affärsutvecklare som vill bli en del av vårt framgångsrika team och hjälpa oss att stärka vårt varumärke!

Vi är sedan många år tillbaka en framgångsrik aktör inom försäljning av exklusiva textilier. Genom vår grossist-och tradingverksamhet riktad mot företagskunder har vi en gedigen bas att stå på. Nu vill vi fortsätta utveckla vår verksamhet inom e-handelsområdet där vi ser stor potential.

Om tjänsten

Som Digital Affärsutvecklare kommer du arbeta med att skapa content marketing (bild/text/film) till vår hemsida och digitala mediekanaler riktade både mot B2B och B2C. Syftet med content-arbetet är att bygga upp ett starkt varumärke och skapa affärer. I rollen ingår att utveckla design och kvalitet både på konceptnivå och detaljnivå. Du kommer även att ha kontakt med både nationella såväl som internationella leverantörer, konsulter och samarbetspartners.  

Du kommer att arbeta nära vår e-handelsansvarige och tillsammans utbyter ni idéer och ser till att vår kundsupport, e-handel och B2B-handel utvecklas och stärks ytterligare. Vi bygger ett nytt varumärke och i rollen som Digital Affärsutvecklare kommer du att få vara en aktiv del i detta skapande.

Då vi är ett litet team ser vi det som viktigt att du är prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Du gillar, liksom vi, att ha kontakt med kunder. Alla på företaget hjälps åt med kundsupport, dvs rådgivning, skriva offerter och boka utleveranser.

Om dig

För att passa in i rollen ser vi det som viktigt att du har ett öga för design, färg och form. Vi tror även att du har en känsla och intresse för design och inredning.

Andra kriterier för tjänsten:

 • Två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Eftergymnasial utbildning
 • Goda kunskaper i Illustrator, Indesign och Photoshop 
 • Erfarenhet inom fotografering, Wordpress och textilier är meriterande men inte ett krav
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • Analytisk och tekniskt lagd
 • Erfarenhet av fotografering ser vi som meriterande

För att trivas hos oss tror vi att du är öppen och har lätt för att samarbeta i ett team. Du är noggrann, ordningsam och självgående med mycket energi och ett starkt driv. I rollen ges stora möjligheter att komma med egna idéer och vi ser därför gärna att du har ett kreativt sinne.

Vi erbjuder

Som kollega hos oss blir du en del av ett öppet och glatt gäng som tillsammans skapar lagkänsla och har kul på jobbet! Vi är ett litet företag med stor framåtanda i en spännande och expansiv fas. Hos oss får du möjlighet att göra avtryck. Inom kort kommer vi att flytta in i nyrenoverade lokaler centralt vid domkyrkan Göteborg.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor om rekryteringsprocessen eller positionen, vänligen kontakta Christoffer Hällefors, rekryterare Roi Rekrytering, på 0702 00 25 90 eller christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Vi har dessvärre inte möjlighet att emot ansökan via e-post.

Om oss

Fritz Magnus erbjuder premium textilier till privatkunder samt hotell, restaurang och sjukvård. Företaget grundades och drivs av Magnus Dahlgren. Farfar Fritz Dahlgren startade och drev på sin tid flera bolag inom Textilbranschen. Han skapade intresset för härliga textilier, som nu lever vidare med sonsonen Magnus Dahlgren.

Våra varor produceras i Europa och Asien, med fokus på: design, kvalitetskontroll, leveranssäkerhet, miljöarbete, socialt ansvar, snabb kommunikation och pris. För oss är det viktigt att hjälpa kunden att få rätt kvalitet och design till sin verksamhet. Bättre kvalitet & design ger bättre inköp.

Läs mer på www.fritzmagnus.se

Översikt

 • Omfattning:
  Heltid
  Tillsvidare

Roi socialt