|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Dialyssjuksköterska

 
 
 

Dialyssjuksköterska

Vi söker dialyssjuksköterska till Region Jönköping. Minst två års erfarenhet från dialysarbete och erfarenhet av HD- och HDF-behandling. Kom gärna in med din ansökan omgående. Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta flexibelt och har intresse av att arbeta inom slutenvården.

Uppdragsgivare: Randstad Care

Ort: Region Jönköping

Omfattning: Både heltid och deltid

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en ambulerande konsult som är intresserad av att arbeta inom bemanning. Arbetet som ambulerande sjuksköterska är varierande och erbjuder en mångfald av uppdrag – vi arbetar för att ge dig rätt uppdrag för att du ska stimuleras på arbetet och utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer:
För detta uppdrag krävs det minst två års erfarenhet från dialysarbete och erfarenhet av HD- och HDF-behandling.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag:
Löpande tillsättning

För information:
Beatrice Beck beatrice.beck@randstad.se

Tel 073-0824088

Konsultchef Vårdbemanning

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.