|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Datacomtekniker till Eltel

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Östersund
Bransch
Drift/Underhåll
Referensnr
1922
Kontaktinformation
Sara Engström

Datacomtekniker till Eltel

 

Eltel

Har du erfarenhet av arbete med fiber och vill arbeta med ett varierande och tekniskt jobb!? Ta då chansen att bli Eltels nya datacomtekniker! Läs vidare och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltels räkning en datacomtekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget sträcker sig till sista augusti, därefter finns goda möjligheter till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Som datacomtekniker arbetar du i ett team bestående av kollegor med liknande profiler. På de olika uppdragen arbetar du självständigt men tar självklart stöd från dina kollegor när det behövs. I arbetet förekommer kundkontakt med privatpersoner och företag. Uppdragen sträcker sig över hela Jämtlands län med utgångspunkt från Östersund. I arbetet som datacomtekniker ingår bland annat följande moment:
• Driftsättning samt fiberförbindelse av switchar och kundutrustning
• Felsökning och service på motsvarande utrustning
• Hantera grundkonfigurationer av switchar

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet av arbete med fiber. Du har körkort B. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift då det krävs i kontakten med kunder. Har du erfarenhet av IP-teknik, nätverk samt IP-lan ser vi det som meriterande. Leverantörscertifikat är även det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i grupp. Du tar egna initiativ och är drivande i ditt eget arbete. Du motiveras av arbetet med kundkontakt och levererar service i världsklass!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engtsröm

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb