|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Däckskiftare till Molin Bil - ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Sundsvall, Västernorrlands län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Deltid/Extra

Däckskiftare till Molin Bil - BMW

Logistik/Transport

StudentConsulting söker dig som vill jobba extra med roddning för däckskifte, lagerläggning samt tvätt på timmar under april månad! Har du bilintresse och är tillgänglig för arbete med start i början på april? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Det är dags att byta till sommardäck och vår kund behöver förstärkning i verkstaden med roddning samt däcktvätt under däckbytarsäsongen. Du kommer att arbeta med att plocka fram, förbereda för skifte samt märka upp. Däckpersonalen ansvarar också för att hämta och lämna däck på förvaringsplatser på lagret samt maskintvätt av skiftade däck. Som däckpersonal har du också viss kundkontakt i mottagning samt hjälper kunder med att få in bilar i verkstaden. Arbetstempot är högt under denna period och kunder väntar på verkstaden medan däckskiftet utförs.

Arbetstider är i huvudsak vardagar 7-16:00 men de kan komma att variera under perioden och passen kan även komma att delas upp i 2 skift, man jobbar då som senast till 20:00. Arbetet är mycket fysiskt krävande och du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal. Uppdraget är på timmar under april månad och du måste vara tillgänglig under veckorna 15-19. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till kund. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet till extrajobb efter denna perioden.

Detta söker vi:

Till detta uppdrag söker vi dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Detta är ett krav och vi kan ej gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta. Vi söker dig som har erfarenhet av däckskifte eller liknande arbete och vet vad det handlar om. Det viktigaste är att du är effektiv, har rätt inställning och gillar att arbeta i högt tempo. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och känner dig trygg med kundkontakt då det är en del av arbetet. B-körkort är ett krav. Arbetet är mycket fysiskt krävande och det är av den anledningen viktigt att du är i god fysisk form. I arbetet är det också viktigt att hålla ordning och reda på bilnummer, lagerplatser och tidsbokningar varför vi tror att du som söker är en person som gillar ordning och reda. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att ett utförligt CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här