|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Coop i Alingsås söker bagare/k...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Alingsås, Västra Götalands län

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Anställningsform

Deltid/Extra

Coop i Alingsås söker bagare/konditor 20h/veckan

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Information om uppdraget

Vi söker dig vill ingå i Coops team och vara med och utveckla deras bageri!
Coop i Alingsås vill vara det självklara valet för de som vill köpa gott bröd och goda bakverk!
I dina arbetsuppgifter ingår att baka allt från bröllopstårtor, bakelser, sätta degar och göra bake-off. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer. Vi värdesätter att du liksom övrig personal på Coop är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och självklart är du glad och positiv som person.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Coop

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha en relevant utbildning eller ha erfarenhet från liknande arbete.

Du är en person som har stort driv och initiativförmåga samt har en stark positiv energi som smittar av sig. Du ser kundens behov och ger med glädje det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat så sök redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här