|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Coop - Strategisk projektledar...

 
 
 
Logo

Coop – Strategisk projektledare, kundupplevelse (butik)

Stockholms Län | Stockholms län | Marknad/Kommunikation/Försäljning |

Brinner du för Retail och Kommunikation samt är redo för att vara med och utforma Coops 665 butikers framtid och identitet? Önskar du att bli del av ett bolag som befinner sig på en av svensk dagligvaruhandelns mest spännande förändringsresor, där du ges ett unikt tillfälle att påverka? Brinner du för ”matglädje” och hur den kommuniceras till konsumenterna fysisk samt digitalt i butik? Då ska du absolut inte missa den här tjänsten! Du kommer få möjlighet att vara med och skapa en enhetlig bild av Coops värderingar och kundlöften i butik.

Arbetsuppgifter

I tjänsten har du ansvar för utformning och kommunikation i butik; från prislappens design till hur olika produkter eller avdelningar framhävs, till vilka digitala verktyg som har starkast effekt eller vilka speciallösningar just framtidens Coop-butik behöver. Du har tre huvudsakliga ansvarsområden:

1.) Omsätta kommunikationen av Coops kundlöften (prisvärdhet, hållbarhet, matglädje) i samtliga butiker

Förändringsresan är påbörjad – framtiden bjuder på nya butiksformat med ett tydligt kundlöfte. Nu behövs ditt analytiska och kreativa tänkande för att omsätta insikter från undersökningar till verklighet. Till exempel, vad är viktigt för prisskyltarnas design? Vad behöver göras för att en shopper ska få en prisvärd upplevelse? Hur skapar vi ett ”matglädje kundvarv” i butiken?


2.) Definiera planer & guidelines för hur Coop driver & förtydligar rollen av sina egna varumärken (Coop, Änglamark och X-tra) i butik

Coop har tre egna varumärken som bolaget är mycket stolta över. Korrelerar deras placering i butiken med hur Coop vill att de ska uppfattas? Var med och sätt standards som Sveriges konsumenter kommer få uppleva.


3.) Hantera byråer, leverantörer och interna samarbetspartners

Arbetet sker i nära kontakt med både interna och externa samarbetspartners som exempelvis koncept, leverantörer och konsulter. Hur ser Coop till att kommunicera det bolaget vill förmedla på bästa sätt, fysiskt och digitalt, enligt tidsplan och inom budget?

Det är en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och projekt.

Vem söker vi? Vi ser att du:

• är strategisk och nytänkande på samma gång, har en förmåga att ta analys till handling och omsätta insikter på ett kreativt sätt som får Coop att ligga i framkant. Du är en kommersiellt tänkande doer!

• har tidigare erfarenhet med strategisk butiksplanering / visual merchandising, gärna inom FMCG/Omnichannel

• har tidigare erfarenhet av att arbeta i butiksmiljö; och följer gärna de senaste nationella och internationella trenderna inom området

• är bekväm med att vara kravställare gentemot leverantörer

• har lätt för att skapa konkreta lösningar vid behov; beställer och leder utvecklingsarbete med externa partners fram till färdig lösning

• är en van projektledare

• är en duktig kommunikatör – oavsett om det är beslutsunderlag för styrgruppsmöten eller när du driver pilottester i butik

• innehar B-körkort då de förekommer en del resor i den här tjänsten, i Stockholm eller i andra delar av landet

• är utåtriktad, affärsmässig och ha en god kommunikativ förmåga för att känna dig trygg med att presentera förslag till dina medarbetare

• har en inställning som är positiv till en föränderlig och händelserik vardag samt har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete, då ingen dag kommer vara en annan lik på den här spännande förändringsresan framåt!

Vad erbjuder Coop?

Som anställd hos Coop blir du en del av en stor och levande organisation med fokus på service, kundnöjdhet och framförallt glädje. Du kommer få bra insikt i bolaget och får vara en del av den kommunikativa resan inom Coop. Du kommer få jobba i moderna och ljusa lokaler i en kreativ miljö där du exempelvis kan ta rutschkanan ner till det gemensamma lunchutrymmet som varje dag serverar goda och nyttiga luncher.

Du välkomnas till ett härligt team bestående av fem medarbetare inom avdelningen för Format & Butiksupplevelse. Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till Chefen för Kommunikation Format & Butikupplevelse. För att kunna följa upp arbetet ute i Coops butiker förekommer även resor i tjänsten, därav är innehavande av B-körkort ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Bolaget är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i fysiska butiker och på nätet som på Coop.se. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Coop vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Coop värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Missa inte den här chansen att vara med på Coops kommunikativa och digitala förändringsresa!

Din ansökan:

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Coop samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Söker gör du via ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Ekelund, charlotte.ekelund@academicsearch.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt!

Keywords: Visual Merchandising, Butik, Kundupplevelse, Marknadskommunikation, Strategi, Analys, Retail, Projektledare.

*M

Charlotte Ekelund - charlotte.ekelund@academicsearch.se

Ansök tjänsten