|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Coop Backaplan söker en ny med...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Anställningsform

Heltid

Coop Backaplan söker en ny medarbetare till dryckavdelningen!

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Information om uppdraget

Är du intresserad av att jobba 80% på Coop? Är du en driven person som brinner för service? Då har vi jobbet på Coop Forum, Backaplan för dig
Du kommer vara ansvarig för dryckavdelningen och kommer ha arbetsuppgifter som:

* Upplockning av dryck
* Mottagning av leveranser
* Frontning
* Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna

Arbetspassen är förlagda varierande tider under vardagar och helger

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är mån om kunderna, gillar högt tempo och som har en positiv inställning. Du har hög arbetsmoral, är driven och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men detta är inget krav.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd hos vår kund Coop Forum Backaplan. Tjänsten beräknas starta starta så snart vi hittat rätt kandidat. Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här