|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Controller till storbank

 
 
 
Amendo Jobs

Controller till storbank

Amendo Stockholm

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en erfaren Controller till en av våra storbanker. Vår kund som har kontor i Solna är ute efter att hyra en konsult som de sedan kan rekrytera.

Som konsult kommer du att arbeta med rapportering till divisionsledningen och Business Controllers. Du kommer att arbeta med analys av finansiell intern rapportering. Rollen som Controller innefattar att arbeta med resultaträkningen och balansräkningen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med bankens Shared Service Center.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Magisterexamen i finans, redovisning eller revision
5 års erfarenhet från finansiell rapportering företrädesvis från bank eller finansbolag
Erfarenhet av management rapportering är meriterande
Bakgrund inom finansiell intern styrning är meriterande
Flytande i engelska och svenska är ett krav

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val.

Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss.

Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll.

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Humlegårdsgatan 17
  114 46 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65

  Malmö
  Malmöhusvägen 1
  211 18 Malmö
  info@amendo.se
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13