|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Controller med intresse för ka...

 
 
 

Rekrytering och
konsulter inom ekonomi.
På ett nytt sätt.

Vi på Mpya Finance jobbar med framtidens rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomiområdet.
Vår filosofi är att ta hand om oss själva lika bra som vi tar hand om våra kunder och kandidater - och det skall märkas. Vi är övertygade om att den avgörande skillnaden stavas delaktighet och äkta engagemang. Välkommen.

Controller med intresse för kapitalförvaltning

Mpya Finance AB

Vi söker en engagerad och driven controller till Vårdförbundet. Vårdförbundet har 114 000 medlemmar som är sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vi söker dig som vill få möjlighet att arbeta i en organisation som är i ett starkt utvecklingsläge.

I rollen som controller kommer du att arbeta omväxlande och självständigt. Du kommer att stödja chefer, medarbetare och förtroendevalda med budgetering, prognosarbete, uppföljning och analys. I rollen som controller ingår även ansvar för budget och prognosprocessen inom Vårdförbundet. Vi utvecklar styrningen utifrån verksamhetsbehov och du arbetar självständigt med den övergripande rapporteringen. I tjänsten ingår även att ha delat systemförvaltaransvar för Hypergene, systemet Vårdförbundet använder för målstyrning och ekonomirapportering.

Vårdförbundet har ett större kapital i förvaltning och i denna roll är du en nyckelperson i arbetet med kapitalförvaltningen. I ditt uppdrag ingår att vara föredragande i förvaltningsrådet, ansvara för kontakter med banker, fondförvaltare och avtal.

Tjänsten är placerad på kansliet som sitter centralt i Stockholm och tillhör ekonomigruppen i den administrativa enheten.

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och ca 5 års erfarenhet av liknande arbete. Väsentligt att du har intresse och meriterande om du har erfarenhet och kunskap om kapitalförvaltning och finansiell redovisning. Du har god förståelse för ekonomistyrning, analyser och uppföljning av verksamheten och har tidigare drivit budget/prognosarbete. Vi ser även att du har en god förståelse för redovisning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från förening eller idéburen medlemsorganisation.

I rollen är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och söker effektivisering och förbättring. Väsentligt att man har ett servicefokus och starka analytiska egenskaper. Vi ser även att du har ett systemintresse och mycket goda kunskaper i Office.

Vårdförbundet är en idéburen organisation och vi förutsätter att du delar våra värderingar. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi är olika, och vi tycker att olikheter är bra för att få varierade inspel och synsätt på våra frågor. Vi söker därför medarbetare med varierade bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter för att få mesta möjliga mångfald till verksamheten.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Vårdförbundet med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Senaste ansökningsdag är 16 januari. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se, eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.

Fackliga företrädare på Vårdförbundet är Tomas Persson, Akademikerföreningen, tfn 08-14 78 82, Gun Lundström, Unionenklubben tfn 0920-24 42 83.

I Vårdförbundet samlas fyra livsviktiga yrken. Tillsammans är Vårdförbundet 114 000 medlemmar som arbetar för en personcentrerad vård, ett hållbart yrkesliv, högre löner och bättre karriärmöjligheter. Medlemmar är sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vårdförbundet är en idéburen yrkesorganisation som tillvaratar medlemmarnas fackliga intressen och utvecklingen av professionerna.

Översikt

Företagsnamn

Mpya Finance AB

Placering

Stockholm

Bransch

Anställningsform

Heltid
Tillsvidare