|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Client Coordinator till bransc...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Client Coordinator till branschledande bolag sökes


Med rätt inställning och fingertoppskänsla kommer du att ha alla möjligheter för att utvecklas i denna roll! Söker du en flexibel tjänst under studietiden och vill krydda till ditt CV hos ett branschledande bolag? Då är du varmt välkommen in med din ansökan.

Om tjänsten

Academic Work söker för Guy Carpenters räkning en Client Coordinator på deltid (vid sidan av sina studier) med start omgående.

Guy Carpenter & Company AB utformar och levererar strategier, lösningar och service inom återförsäkring. Deras kunder är försäkringsbolag på den Nordiska marknaden och i Baltikum. Som den ledande återförsäkringsmäklaren de är i detta geografiska område, stödjer de sina kunders affärsstrategier och finansiella mål med moderna verktyg på återförsäkringsmarknaden. Det nordiska kontoret ligger på Norrmalm i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Guy Carpenters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Guy Carpenter. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till september 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Client Coordinator driver du tillsammans med ansvarig mäklare hela affärsprocessen med kunderna löpande under året. Utöver detta så kommer du tillsammans med övriga i teamet hantera en mängd uppgifter i samband med de årliga förhandlingarna av återförsäkringskontrakt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

 • Sammanställa offertunderlag till kontrakt, huvudsakligen i Word och Excel, i nära samarbete med Guy Carpenters analytiker

 • Sända ut offertförfrågningar och placeringsofferter till återförsäkrare

 • Koordinera och rapportera placeringsprocessen till kund

 • Bekräfta slutliga placeringar och utfärda slutliga placeringsdokument till kund

 • Sköta löpande administration av återförsäkringskontrakt (ändringar, förfrågningar och dylikt)

Tjänsten passar dig som vill ha ett deltidsarbete inom en unik bransch där Guy Carpenter är Nordenledande. Med rätta ambitioner och det rätta drivet kommer du få massvis med utvecklingsmöjlighet och kunna lära dig matnyttiga redskap av dina kollegor. Kulturen på kontoret värdesätts högt och det är alltid högt i tak!

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå, gärna med ekonomisk-, juridisk- eller teknisk inriktning och som har minst ett år kvar av dina studier.

 • Har erfarenhet av arbete med komplex administration där det har ställts krav på noggrannhet, service och leverans.

 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Word och Excel.

 • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av att samla ihop och bearbeta data.

 • Har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Som person har du fallenhet och ett gott öga för analysarbete samtidigt som du med din prestigelösa personlighet kan ta dig an övriga administrativa uppgifter som tilldelas dig med samma motivation och glöd. Du har också en passion för att arbeta med siffror och uträkningar. Du är vidare en självgående person och med fördel så uppskattar du en flexibel och föränderlig arbetsmiljö. Till sist så är du en glad och positiv person som inte räds nya utmaningar och som förstår vikten av att arbeta med kvalité.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid vid sidan av dina studier, runt 20 timmar i veckan.

 • Placering: Stockholm, Norrmalm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

GUY Carpenter is a leading global risk and reinsurance specialist with more than a 90-year history of providing integrated solutions to the (re)insurance industry. With over 2,300 professionals in more than 50 offices around the world, Guy Carpenter delivers a powerful combination of broking expertise, strategic advisory services and industry-leading analytics to help our clients achieve profitable growth. As our clients most trusted and valuable reinsurance broker and strategic advisor, we leverage our intellectual capital to anticipate and solve for a range of emerging strategic business challenges and opportunities.

Guy Carpenter is a subsidiary of Marsh & McLennan Companies, a global professional services firm with more than 60,000 colleagues worldwide and clients in over 130 countries.

Marsh & McLennan Companies has two operating segments, Risk & Insurance Services and Consulting, comprising four major companies, Marsh and Guy Carpenter, Mercer and Oliver Wyman, each a global leader in its field.

 • Stockholm
 • Deltid
 • Kontor/administration/HR
 • 15002058