|

Ta emot liknande jobb via mejl för

City Gross söker Regionchef

Novare Careers

City Gross söker Regionchef


Sedan starten i Hässleholm 1993 har vi på City Gross gått vår egen väg. Som det nytänkande, familjeägda alternativet har vi ambitionen göra matsverige både godare och bättre. City Gross ett enda mål är att verkligen göra skillnad. Därför gör de inte som andra matbutikskedjor. www.citygross.se


Vi söker en Regionchef som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!


Som Regionchef har du en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår verksamhet. Regionchefen är ansvarig för butikernas resultat och drift inom angiven region samt att tillvarata företagets intressen på den regionala marknaden. Vidare ansvarar Regionchefen för att säkerställa att aktiviteter i din region genomförs. Din huvudsakliga uppgift som Regionchef är att med de samordnade resurserna skapa resultat. Du rapporterar till ställföreträdande Affärsområdeschef och utgår från regionkontoret i Stockholm.  


Huvudsakliga arbetsuppgifter;


- Tillsammans med butikscheferna leda, utveckla och samordna butikerna inom den egna regionen.


- Effektivisera rörliga kostnader och nyckeltal samt optimera omsättningen och lönsamheten i din region.


- Säkerställa att koncept följs samt utveckla nuvarande arbetssätt.


- Säkra att förutsättningar finns för att dina butikschefer ska kunna arbeta effektivt med fokus på försäljning genom att säkerställa att regionen har nöjda kunder och engagerade medarbetare.


- Fullt personalansvar för alla butikschefer i din region.


Vi söker dig som har minst två-fyra års erfarenhet av att leda andra ledare inom handeln t ex som Driftchefen, Distriktschef eller Regionchef, företrädesvis inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln samt en akademisk utbildning inom försäljning/ekonomi eller likvärdigt.


Som person är du affärsinriktad, strukturerad och gillar utmaningar. Du är en driven ledare som motiveras av resultat och har ett gott sinne för affärer. Du gillar att arbeta långsiktigt, strategiskt och strukturerat samtidigt som du coachar butikscheferna i att lösa den dagliga driften. Du är relationsskapande och handlingskraftig med ett stort intresse för människor, försäljning och dagligvaror.


Vi på City Gross erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med våra värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet


I tjänsten förekommer en del resande i och med butiksbesök. Vi ser gärna att du bor i Stockholmsområdet.


Är det här din nästa utmaning? I rekryteringen samarbetar City Gross med Novare Propell och du är välkommen att skicka in din ansökan via www.novarepropell.se. För frågor, vänligen kontakta Maria Becker på maria.becker@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund på stephanie.bjorklund@novare.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Översikt

  • Företag:Bergendahls
  • Placering:Stockholm , STHM
  • BranschLivsmedel, Mat & Dryck
  • Anställningsform:Heltid

OM OSS

Novare Propell grundades 2004 och hjälper företag med rekrytering av specialister och mellanchefer

Vi ingår i Novare Human Capital, vilket ger oss tillgång till ett brett nätverk samt lång erfarenhet av att göra framgångsrika rekryteringar och att få bolag att växa.

Våra konsulters samlade erfarenhet gör oss till en av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag inom denna kategori och vi arbetar för välkända företag med både enstaka rekryteringar och med att bygga team vid större tillväxt- och förändringsfaser. Vår leveransförmåga grundar sig på erfarenhet, nischkunskap och vår drivkraft att alltid leverera med kvalité.

Dela