|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Chefsarkitekt till Åhléns nya ...

Dela jobbet

Chefsarkitekt till Åhléns nya retailplattform


Vår riktning framåt


Åhléns är i en spännande fas där vi har fullt fokus på att skapa en sömlös upplevelse till våra kunder genom att koppla ihop upplevelsen i varuhusen med digitala tjänster som exempelvis e-handeln och den populära medlemsklubben. Den digitala omställningen ställer också höga krav på att rätt data alltid finns tillgänglig i alla försäljningskanaler och beslutsstöd för att möjliggöra ett datadrivet arbetssätt och automation. För att möjliggöra denna resa behöver vi en chefsarkitekt som kan ta fram och leverera på de övergripande affärsmål som finns framtagna med fokus på 2020.Rollen innebär


Som chefsarkitekt kommer du att vara en av nyckelpersonerna i att ta fram strategi och målbild för den nya retailplattformen. Du kommer att skapa roadmapen och sedan även vara med och möjliggöra den. På Åhléns är kunden i fokus så din roll och de tekniska lösningarna du skapar är självklart mycket affärs- och verksamhetsnära.


Du leder ett mindre team av både anställda och konsulter men du du är samtidigt hands-on i de tekniska besluten och lösningarna. Du sitter med i IT-ledningsgruppen.


Vi letar efter


Vi söker nu dig som har en bred bakgrund inom systemarkitektur och är van att översätta affärsprocesser till tekniska lösningar. Det är en fördel om du någon gång har arbetet som konsult inom retail och är van att navigera inom integration. Rent tekniskt vill vi gärna att du är bekväm med lösningar som har en koppling till Azure."skapa en sömlös upplevelse till våra kunder"Om företaget


Vi på Åhléns är stolta över att vara ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har idag 65 fina varuhus runt om i hela Sverige och e-handel via åhlens.se. Företaget grundades redan 1899 som ett litet postorderföretag i Insjön i Dalarna men har vuxit till att idag omsätta 4,8 miljarder och våra 3 000 skickliga medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt.


Vi har ett högt engagemang hos våra medarbetare och vi brinner för att bli lite bättre varje dag. Eftersom vi är en del av Sveriges största detaljhandelskoncern Axel Johnson AB finns goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. 

Ansök här
Apply