|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Cateringansvarig till GN Cater...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Umeå
Bransch
Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
Referensnr
1942
Kontaktinformation
Sara Engström

Cateringansvarig till GN Catering

 

GN Catering

Nu söker vi en cateringsansvarig till GN Catering i Umeå. Är du en ansvarsfull och drivande person med erfarenhet från branschen? Då har vi jobbet för dig! Läs vidare och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för GN Caterings räkning en cateringansvarig, uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos GN Catering. Tjänsten är ett föräldravikariat och är planerat att löpa fram till augusti 2019 men kommer för rätt person med stor sannolikhet att bli förlängt och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GN caterings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
GN catering driver fem caféer vid Umeå Universitet och du kommer vara stationerad på Café Förvaltningen men också arbeta på de andra caféerna vid behov. Dina arbetstider är 7.00-16.00, mellan veckorna 27-33 håller Universitetet stängt och du kommer därför inte ha möjlighet att arbeta.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Du har ett helhetsansvar för cateringen vid Umeå Universitet. Arbetsgruppen består av två ordinarie personer samt extra personal som arbetar vid behov. Ditt arbete består av bland annat:

• Ta emot beställningar från kunder.
• Utifrån beställningarna köpa in varor till catering och café.
• Tillaga smörgåsar, sallader samt övriga enklare måltider.
• Planera och fördela arbetet till dina medarbetare.

Vi söker dig som
har relevant utbildning inom området och har tidigare erfarenhet av arbete i kök. Har du dessutom erfarenhet av att leda andra samt ekonomi och administration ser vi det som meriterande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt har körkort B.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GN Catering.
Du är strukturerad i ditt sätt att planera arbetet och hittar snabbt lösningar de gånger planeringen spricker. Du är självgående i ditt arbete och trivs i roller med mycket ansvar.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, uppehåll v.27-33
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
”Efter många år av erfarenhet är vi specialister på att tillgodose våra gästers behov av mat, fika, catering, olika evenemang m.m. och till vettiga priser. Vi erbjuder bröllopsmiddagar, firmafester, festevenemang, bufféer, internationell mat m.m
Vi startade vår nuvarande verksamhet 1995 och strävar hela tiden att förfina och förbättra vårt koncept ytterligare. Vår långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning.” Läs gärna mer om GN Catering på deras hemsida: https://www.gncatering.se/sv/hem.htm

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb