|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Cafébiträde till Fazers Restau...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Cafébiträde till Fazers Restaurangpool

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Stockholm

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
I rollen som cafébiträde i Fazers Restaurangpool möter du olika caféer och medarbetare varje vecka vilket kräver att du trivs i en varierande och dynamisk miljö. Som cafébiträde ingår arbetsuppgifter som smörgås och salladsberedning, kassahantering samt försäljning. För att trivas i rollen som cafébiträde är det viktigt att du kan hålla flera bollar i luften och arbeta självständigt. Du har daglig kontakt med våra gäster vilket ställer stora krav på din servicekänsla.

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av café och/eller restaurangverksamhet samt kunskap i råvaruhantering och grundläggande livsmedelshygien. Som person är du glad, positiv och framåt person med eget driv och engagemang. Du talar och skriver svenska obehindrat. Starkt meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som barista.

Fazer erbjuder dig  
Rollen som cafébiträde ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Om Fazer Restaurangpoolen
Fazer driver en intern personalpool för våra företagsrestauranger, restauranger och caféer. Via poolen löser vi tillfälliga personalbehov som till exempel sjukdomar och arbetstoppar. Detta innebär att du har stor möjlighet att jobba och utvecklas inom våra olika restauranger och caféer i Stor-Stockholm där det dagliga behovet finns.

Som anställd i Fazer Restaurangpoolen finns stora möjligheter till att avancera mot en fast anställning på någon av våra ca 200 olika enheter. Som anställd i Restaurangpoolen får du möjlighet att testa på våra olika enheter och vi anpassar placering efter önskemål, kunskap och prestation. Genom att du får en insyn i våra enheter på såväl företag, skolor, försvaret, universitet, äldrevård, fine-dining och lunchrestauranger får du möjlighet att finna var du trivs bäst och vill fortsätta din personliga utveckling och tillsammans med oss skapa vidare smakupplevelser!

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringsspecialist Jenny Molander, rekrytering@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-22.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb