|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Café/Serveringspersonal sökes ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Örebro, Örebro län

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Anställningsform

Deltid/Extra

Café/Serveringspersonal sökes för framtida uppdrag!

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Är du en social person som tycker om att möta nya människor och som tycker om att arbeta i grupp? Är du dessutom en person som brinner för att ge kunden en bra serviceupplevelse, då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting i Örebro personal inom servicebranschen för framtida uppdrag.

Din arbetsdag kan innebära varierande arbetsuppgifter så som servering, kassahantering samt förberedelser och leveranser av livsmedel. Det kan även förekomma lättare städning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och ansvarstagande med hög servicekänsla. Egenskaper vi värdesätter är att personen besitter god känsla för service och har ett trevligt bemötande gentemot kund.

I rollen som Cafépersonal är du ansiktet utåt för verksamheten och det är därmed viktigt att kunna ge det lilla extra samt alltid kunna sätta kunden i fokus.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha någon form av annan sysselsättning på 50% eller mer. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenheter inom branschen.

____________________________________________________________


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här