|

Ta emot liknande jobb via mejl för

CONTROLLER BCA

ShareShare
Michael Page Careers

CONTROLLER BCA


BCA Vehicle Remarketing är en ledande handelsplattform för begagnade fordon och fordonsparker och har utvecklat marknadens bästa e-handelssystem för online försäljning. . För den fortsatta tillväxten i Sverige söker nu Michael Page en Controller till anläggningen i Södertälje.


Information om kunden

BCA Vehicle Remarketing är en ledande handelsplattform för begagnade fordon och fordonsparker och har utvecklat marknadens bästa e-handelssystem för online försäljning. Vi finns strategiskt beläget i Södertälje, Göteborg och Malmö där vi tillhandahåller inspektion, rekonditionering, förvaring och logistik. BCA levererar effektiva och innovativa re- marketing lösningar till bilindustrin i hela Europa. Sedan starten 1946 har vi utvecklat ett unikt nätverk av professionella bilhandlare och säljare i hela Europa. För den fortsatta tillväxten i Sverige söker nu Michael Page en Controller till anläggningen i Södertälje.


Beskrivning

I rollen som Controller kommer du att tillhöra ett team om 4 personer som ansvarar för BCA's redovisningsarbete och rapportering till moderbolaget i England. Vi är en del av BCA Marketplace PLC som är noterat på London börsen.

I tjänsten ingår bland annat:
 • sammanställa månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning
 • vecko- samt månadsrapportering tillsammans med ekonomichef
 • delaktig i affärsutvecklings-projekt samt utöva löpande business controlling.
 • tillsammans med ekonomichefen vara superuser i ekonomisystemet Microsoft Dynamics Nav samt driva förbättringsprojekt i detta och andra kopplade system.


Sökandes profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och med mycket god erfarenhet inom redovisning och/eller controllerarbete. Kanske arbetar du inom revision eller ett större bolag men vill komma in i en mindre organisation där du får större inflytande.

Du är van att arbeta i moderna affärssystem med mycket goda Excelkunskaper. Vidare kommunicerar du obehindrat på engelska i både tal och skrift.


Som controller behöver du trivas med att ha flera processer igång samtidigt. Flexibilitet är ett nyckelord eftersom en del av tjänsten innebär att man arbetar med Adhoc-förfrågningar och finns som tillgänglig resurs. Du är självständig i ditt arbetssätt men tar hjälp av teamet när du behöver stöd. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i team. Som person är det viktigt att du är prestigelös och har lätt för att se till helheten. Det är ett krav att du har b-körkort.


Jobberbjudande

Urval och intervjuer sker löpande. Ansvarig rekryteringskonsult är Richard Wilke.

Job Summary

 • Company
  Michael Page Sweden
 • Location
  Stockholm, STHM 15113
 • Job Type
  Heltid Tillsvidare
 • Job Category
  Ekonomi/Finans
 • Work Experience
  2 till 5 år
 • Contact
  Richard Wilke
 • Posted Date
  17/04/2018

  About Michael Page

  Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

  Along with Page Personnel and Page Executive, Michael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.