|

Ta emot liknande jobb via mejl för

CNC Operatör

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Andritz-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
CNC Operatör jobb i Hudiksvall, Gävleborgs Län Sverige

CNC Operatör

Andritz

Om oss
ANDRITZ AB ingår i divisionen Pulp and Paper som är en del av den internationella ANDRITZ-koncernen, med ca 25 000 anställda världen över. Vårt företag i Iggesund har lång erfarenhet och är världsledande leverantör av knivsystem till pappers/massa- och sågverksindustrin. ANDRITZ i Sverige har idag ca 350 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund och Stockholm.

En stor del av de pappersark du haft i din hand, oavsett var du befunnit dig i världen, har i begynnelsen passerat knivar som tillverkats av Andritz Iggesund Tools. Bakgrunden till detta är att våra knivsystem ofta är ett betydelsefullt verktyg inom pappers/massa och sågverksindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Är du Andritz nya och erfarna CNC-operatör som söker nya utmaningar?
Eller är du den nyblivna hungriga CNC-operatören som ser fram emot din första anställning? Vi söker nu en ny medarbetare till vår moderna verkstad i Iggesund. Du kommer att jobba med manuellt och robotladdade slip - och fräsmaskiner där en viktig del av arbetet är att b.la. jobba med kvalitetskontroll och mätteknik.
Vi har satsat och investerat mycket i nya maskiner dom senaste åren och utökar nu också vårt team. Vi letar efter en CNC-operatör med energi och motivation till att driva och utveckla både sitt eget och teamets arbete framåt.

Din profil
Är du teknikintresserad och har erfarenhet och/eller utbildning inom CNC?
Vill du utveckla ditt kunnande? Då är du rätt person för oss!
Svårighetsgraden i arbetsuppgifterna kräver att du minst har gått 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot CNC.
Som person är du positiv, strukturerad, ansvarstagande och gillar att jobba mot mål. Du har en hög arbetsmoral och en positiv inställning.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och hänvisar frågor om tjänsten till Olof Westling, 073-3512734
Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 21 januari.


logo