|

Ta emot liknande jobb via mejl för

CAD-konstruktör till Cellimpac...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

CAD-konstruktör till Cellimpact


Ser du fördelarna med att få arbeta i ett mindre bolag, där du får bredda din kompetens? Då kommer du att trivas hos Cellimpact! Här välkomnas du till ett företag i tillväxt där du får vara med och utforma din tjänst. Har du ett intresse för hållbarhetsfrågor är Cellimpact en given arbetsplats då du bland annat kommer vara med och bidra till kommande bränslecellsdrivna bilar

Om tjänsten

Academic Work söker för Cellimpacts räkning en CAD-konstruktör. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och är därför i behov av att rekrytera kompetens för att stärka konstruktörsteamet. Här får du möjligheten att jobba i ett företag som befinner sig på den internationella marknaden liksom har ett tydligt framtidsfokus och hållbarhetstänk. Cellimpact tillverkar nämligen flödesplattor avsedda för bränsleceller och flödesplattorna används bland annat i elbilar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cellimpact. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med konstruktion och utveckling av Cellimpacts produkt. Cellimpact är ett bolag på tillväxt som hela tiden söker nya tekniker för att utvecklas och ligga i framkant. Därför kommer en del av din roll gå ut på att söka upp och testa lämplighet av nya tekniker. Dina intressen och ditt driv kommer att ha stor påverkan på inriktningen på din roll och vad du bidrar med. Cellimpact tror på att medarbetaren presterar som bäst när det egna drivet för teknik styr och att det i sin tur gynnar dem som konkurrenskraftigt företag. Vad som är säkert är att du kommer att arbeta för att skapa förutsättningar till en mer hållbar värld.

 • Arbeta kundnära med att skapa CAD-ritningar anpassade efter deras verksamhet.

 • Arbeta tillsammans med dina kollegor för att hela tiden utveckla och anpassa er produkt efter marknadens behov och utveckling.

 • Söka efter den nyaste och tekniken inom området, skapa och upprätthålla kontakt med eventuella leverantörer.

Vi söker dig som

Vill arbeta på en arbetsplats med fokus på hållbarhet, där du får en bred roll och därmed en bred kompetens. Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot konstruktion och har goda kunskaper i att rita i CAD. Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är mycket goda. Kommunikation med kunder och leverantörer kommer att ske på båda språk.

 • Goda kunskaper i CAD.

 • Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

 • Arbetat med konstruktion tidigare, förslagsvis i Solid Works

 • Har goda kunskaper i hydralik och/eller styr- och reglerteknik, kunskapen kan vara förskaffad genom studier eller arbetslivserfarenhet.

För att trivas och frodas på Cellimpact bör du trivas med att arbeta nära dina kollegor. Hos Cellimpact är beslutsvägarna korta och samarbetet omfattande. Många frågor och utmaningar löses över en kaffe i fikarummet. Du kommer att få arbeta med människor som har stora teknikintressen och stor kompetens att dela med sig av, vi tror därför att du är en person som värnar om gruppen och som kommer vilja arbeta för att skapa en än bättre gemenskap på arbetsplatsen! Vidare kräver konstruktionsarbetet på Cellimpact att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Samtidigt som noggrannheten är viktig för dig i ditt arbete så fastnar du inte i detaljer utan du har en helhetsblick över vad som behövs för att driva arbetat framåt. Du är initiativtagande och räds inte att komma med förslag eller idéer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid 12 månader med mycket god chans till förlängning.

 • Placering: Karlskoga.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cellimpacts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Cellimpact was founded in 1999 in the hometown of Alfred Nobel with a focus on improving existing and conventional forming methods. Cellimpact provides solutions that give our customers a competitive edge and adds to a more sustainable society. In 2013, Cellimpact listed on Nasdaq First North and raised capital to fund the commercialization of its unique High Velocity Impact Technology. The company is ISO 9001 and 14001 certified.

 • Karlskoga
 • Heltid
 • Teknik
 • 15002808