|

Ta emot liknande jobb via mejl för

CAD-ingenjör

 
 
 

CAD-ingenjör

Är du vår nya Senior Mekanikkonstruktör?
Det här uppdraget är en konsultanställning via Dfind Science & Engineering. Uppdraget sträcker sig idagsläget fram tills sommaren 2018 med god chans för förlängning.

Vi söker just efter en erfaren CAD-ingenjör / Mekanikkonstruktör. Det är viktigt att du har några års erfarenhet av plastkonstruktion. Bolaget är globalt etablerat med sitt huvudkontor i södra Stockholm, Tumba. De tillverkar högteknologiska produkter inom tillverkningsindustrin.

Dina arbetsuppgifter:

  • Arbeta med CAD-konstruktion, mekanikkonstruktioner och detaljritningar.
  • Arbeta med plastkonstruktion.
  • Arbeta med formsprutning.
Vi söker dig som är/har erfarenhet inom:


  • Högskole- , Civilingenjör eller liknande med minst ett par års erfarenhet som mekanikkonstruktör.
  • Erfarenhet av Solid Edge eller liknande CAD-program.
  • Erfarenhet inom plastkonstruktion, ytmodellering och formsprutning.
  • Du skall vara nyfiken och öppen med en vilja att utvecklas. Tjänsten kräver även att du är självgående och lyhörd samt har en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt.
Om företaget:
Företaget är globalt etablerat och erbjuder ett varierat och spännande jobb i en internationell miljö med många globala internationellt kända kunder. Kontoret ligger söder om stan, i Tumba.

Keywords: mekanikkonstruktör, mechanical engineer, maskinkonstruktion, automation, maskinbyggnad, Inventor, CAD, produktutveckling.

Sista ansökningsdag:

Tillsättning är omgående, urval och intervjuer sker löpande!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Tumba, Södra Stockholm

Omfattning: Heltid, fram tills sommaren med god chans för förlängning.

För information: Iman Bagher, iman.bagher@dfind.se
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.