|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Butikschef till Göteborg-Landv...

Butikschef till Göteborg-Landvetter flygplats

 

Vi söker nu en affärsdriven Shop Manager/Butikschef till Duty Free StoreGöteborg-Landvetter flygplats

Vi söker dig som brinner för försäljning samt av att motivera och leda andra. I våra butiker passerar flera tusen resenärer varje dag, vilket ger stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och din butik. Hos oss kommer du att ansvara för en butik med världsledande varumärken och inspireras av att jobba i en miljö som präglas av förändring, rörelse och liv.

 

Om tjänsten

Som Store Manager/Butikschef för Dufry driver du en stor verksamhet vilket innebär personalansvar för flera säljledare, som i sin tur ansvar för säljare. Du engagerar och motiverar dina medarbetare för att ni tillsammans ska ge kunderna en köpupplevelse utöver det vanliga. Du arbetar aktivt för att driva butikens försäljning och ansvarar för att kunderna ska uppleva en inspirerande butiksmiljö. Som Shop Manager jobbar du aktivt med försäljningsuppföljning, nyckeltalsansvar, personalbudget samt med att leda butiken mot högt uppsatta mål. Utöver att leda, planera och driva den dagliga driften av butiken arbetar du även med rekrytering, coachning och schemaläggning.Du ansvarar för en personalgruppom ca 70 medarbetare. Du rapporterar till vår Sales & Operations Manager.

 

Tjänstenär en heltidstjänst och arbetstiderna är måndag-fredag 8-17 men då du har det yttersta ansvaret för butiken kräver det att du är tillgänglig även utanför ordinarie arbetstider och även har möjlighet att komma till Landvetter flygplats med kort varsel.

 

Din profil

Vi ser att du har fleraårs erfarenhet av en ledande befattning samt försäljning och service. För att lyckas i rollen som Shop Manager trivs du i en miljö med högt tempo och är trygg i ditt beslutsfattande. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap samt har förmågan att engagera och utveckla dina medarbetare. Som person är det viktigt att du har en positiv och lösningsorienterad attityd liksom att du har höga ambitioner och trivs att arbeta mot uppsatta mål. Ytterligare egenskaper som är viktiga för att lyckas i denna roll är:

 

  • Professionellt agerande och hög integritet
  • Kundfokus
  • Engagemang och handlingskraft
  • Lagspelare
  • Strukturerad, lösnings- och resultatorienterad
  • Analytisk förmåga

 

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP, schemaprogrammet TooEasy samt Officepaketet. Du har lätt för att utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska såväl som engelska.

 

Ansökan

Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast 30 september. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten därför kan komma  att tillsättas tidigare. Vänligen bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med ”butikschef Landvetter” i ämnesraden. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på recruitsweden@se.dufry.com

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Översikt

  • Placering: Landvetter, VTG
  • Bransch:Detaljhandel
  • Anställningsform:Heltid Tillsvidare

Dela det här jobbet


Om Oss

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak, samt accessoarer.