|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Butiksansvarig till Björneröd ...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad


Björneröd Solskydd AB är ett företag som har över 40 års erfarenhet med helhetslösningar för skräddarsydda ut- och invändiga solskydd. 

Är du engagerad, social, framåt och en strukturerad person? Vi vill komplettera vårt lag och söker nu en

Butiksansvarig 


I rollen som Butiksansvarig kommer du att jobba i vår butik/utställning. Du kommer att arbeta med uppgifter såsom försäljning, kundbemötande, order- och lagerhantering, offerera och fakturera till kund samt enklare schemaläggning. Du kommer även att ha närkontakt med våra leverantörer.

Det är ett serviceinriktat arbete där du prestigelöst agerar som spindeln i nätet. Du kommer även ansvara för vad som publiceras på sociala medier som exempelvis Facebook. 

Vi erbjuder
En spännande och omväxlande roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person finns det möjlighet att på sikt bli butikschef i Göteborg.

Du kommer att få en omfattande internutbildning för att du skall få så god produktkännedom som möjligt. Vi är ett glatt gäng med högt i tak där vi arbetar prestigelöst och med tätt samarbete. På fredagar stänger vi butiken klockan 15.00 och har stängt på helger. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som butiksansvarig och har god erfarenhet av serviceinriktat arbete. Du är social, glad och har en positiv inställning och sprider energi till din omgivning. Du är driven, självgående och tar med glädje an dig nya utmaningar.

Vi ser även att du:

  • Jobbar på ett effektivt sätt, tar eget initiativ och är ansvarsfull.
  • Ser problemlösning som en naturlig del av arbetet och klarar av att ha många bollar i luften.
  • Behärskar svenska flytande både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.
  • Har körkort.

Kontakt
Urvalet sker löpande och vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Tillsättning sker så fort som möjligt. 


Välkommen med din ansökan!


Björneröd Solskydd AB är ett företag som har över 40 års erfarenhet med helhetslösningar för skräddarsydda ut- och invändiga solskydd. Vi jobbar med uppdrag för företag, kommun, större projekt och privata kunder. 
Våra produkter inkluderar bl.a. allt ifrån utvändiga markiser och screens till invändiga persienner och plisségardiner av välkända märken. Som ett väletablerat företag inom solskyddsbranschen håller vi en hög nivå på kvalité och service. Besök vår hemsida www.bjornerods.se för mer info.

Sökord: butiksbiträde, butiksansvarig, butikspersonal, butik, innesälj, innesäljare

Ansök här