|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Butiksäljare sökes för direktr...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Sigtuna, Stockholms län

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Anställningsform

Heltid

Butiksäljare sökes för direktrekrytering till Rosersbergs Golv i Märsta!

Försäljning/Affärsutveckling

Är du kommunikativ och brinner för att erbjuda kunden bästa möjliga service? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en driven och lösningsorienterad Butiksäljare till Rosersbergs Golv / Happy Homes i Märsta. Rosersbergs Golv grundades redan 1969 och är idag ett entreprenadföretag med 20 anställda, verksamma inom golv- och kakelbranschen och har en Happy Homes-butik med kvalitetsmärken inom kakel, klinker, trägolv, tapeter, badrumsinredningar, färg och tapet, vitvaror och inredningsdetaljer. Rosersbergs Golv / Happy Homes säljer och installerar parkett, linoleum, kakel & klinker och nyckelfärdiga badrum till såväl privat- som företagskunder.

I rollen som Butiksäljare kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för den aktiva försäljningen i butiken. Detta innebär att finnas till hands för rådgivning till både privatpersoner och företag gällande företagets produkter. Det är ditt ansvar att ta emot kunderna med värme och engagemang och ge samtliga kunder en köpupplevelse utöver det vanliga.

Utöver försäljning ingår även följande arbetsuppgifter i rollen som Butikssäljare:
- Marknadsföring och skyltning
- Priskalkylering och prisuppdatering av butikens produkter
- Ta emot, packa upp och organisera lagret
- Leverans av varor/material till montörer och kunder.
- Städning

Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Du kommer att få en utbildning i produkterna. Arbetspassen är förlagda under butikens öppettider mån-fre 09.00-18.15 samt lördagar 10.45-15.15. Det här är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Rosersbergs Golv.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är glad, engagerad och framåt. Du är flexibel och trivs med att erbjuda kunden mycket god service. Vi ser också att du är en målinriktad och lösningsorienterad person som alltid strävar efter att utvecklas och leverera med god kvalité.

Krav för den här tjänsten är att du har ett intresse för försäljning, talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har en god datorvana. Du har B-körkort med god körvana. Det är starkt meriterande om du har jobbat med försäljning tidigare, gärna i rollen som butikssäljare. Då du bland annat kommer jobba med försäljning av målarfärg ser vi även det som meriterande om du har kunskap inom området.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar omgående och urval sker löpande.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här