|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Business Controller till växan...

 
 
 
banner

Business Controller till växande företag

Vi söker dig som har arbetat med controlling, har god analytisk förmåga och som trivs i en snabb och föränderlig arbetsmiljö med mycket eget ansvar. Har du dessutom högskoleutbildning inom ekonomi samt ett stort intresse för siffror och statistik så kan den här tjänsten vara rätt för dig.

Om företaget

Företaget bedriver diagnostiktjänster på uppdrag av landstinget. De erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin till öppen och sluten vård med fokus på kvalitet, säkerhet och service. Utöver det har de även en stor mammografiverksamhet på uppdrag av landstinget. Deras uppdragsgivare är både sluten och öppen vård inom såväl privat som offentlig sektor.

Som controller på företaget ingår du i ett team på tre personer som arbetar inom radiologiverksamheten och laboratorieverksamheten.

Arbetsuppgifter

I rollen som controller arbetar du främst inom radiologiverksamheten och följer upp befintlig verksamhet samt arbetar mycket med effektiviseringsarbete, statistik och databearbetning. Din funktion är i likhet med ekonomichef för ditt ansvarsområde. Du arbetar med bokslutsprocesser, ser till att de avsättningar som krävs utförs samt ansvarar för att det är rättvisande resultaträkning varje månad. Vidare arbetar du med prognos- och budgetarbete samt räknar på investeringar med fokus på nybyggnationer då radiologiverksamheten kommer växa med 60% framöver.

Rollen innefattar cirka en till två dagars resande per vecka till andra order runtom i landet. Resorna syftar till att träffa och stötta linjecheferna, få förståelse för verksamheten och delta på möten med lokala ledningsgrupper. Ditt ansvar under dessa möten är presentera siffror och statistik.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning
• Erfarenhet av business controlling
• Avancerad kunskap i Excel
• God systemvana
• Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du orädd, initiativtagande och självgående då du ansvarar för att driva ditt arbete framåt på eget initiativ. Arbetet ställer krav på att du är noggrann och strukturerad och vi ser därför att du har sinne för kvalité och god förmåga att strukturera ditt dagliga arbete. Vidare är du analytisk samt lösningsfokuserad och har god vana av att analysera större mängd information samt ta egna beslut och finna lösningar på problem. Rollen innefattar många kontaktytor och du bör därför trivas i sociala sammanhang inom vilka du presenterar statistik och resultat på ett kommunikativt och pedagogiskt sätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Controller, controller, ekonomi, koncern, Stockholm, heltid, processcontroller, budget, prognos, analys, analytiker, management, koncerncontroller, Excel

Ansök härTillbaka