|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Business Controller till föret...

 
 
 
header
Se alla jobb på detta företag | Skriv ut

Business Controller till företag inom detaljhandelnGazella söker nu en Business Controller till ett bolag inom detaljhandel. Till denna roll söker vi en analytisk och lösningsorienterad person som trivs med en operativ roll i en ung, utvecklingsbenägen och försäljningsorienterad organisation med högt tempo. Du kommer att ingå i ett controlling-team och arbeta med uppföljning av bolagets inköp och försäljning. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på sex månader, med tilltänkt övergång i en tillsvidareanställning. Start av uppdraget sker omgående, med undantag för en kort eventuell uppsägningstid. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Sammanställa och filtrera kvantitativa data från försäljning och inköp
  • Ansvara för uppföljning och analys av försäljning samt lagernivåer
  • Presentera genomförd analys och nyckeltal för ekonomiledningen
  • Analysera och prognostisera för Cost of Goods Sold (COGS)
  • Arbeta aktivt för att optimera bolagets lagerhållning samt löpande samarbeta med bolagets försäljningsfunktion och inköpare
  • Utföra ekonomiska analyser och rapporter ad-hoc

Erfarenhet

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi, samt 3–5 års erfarenhet från arbete med finansiell analys eller controlling. Tidigare erfarenhet från revision, kännedom om detaljhandeln såväl som kunskaper i Qlikview är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativtagande, analytisk och lösningsorienterad. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Vidare är du engagerad och trivs med en analytisk roll samt har förmågan att översätta siffror till idéer. Vi söker dig med viljan att lära dig och förmågan att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är kommunikativ, kan presentera ditt arbete och trivs med kontaktytor inom företaget. 

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.


Våra affärsområden

image1

Accounting


Image2

Finance & Business Control


Image3

Financial Services Industry


Image4

Payroll


Se alla jobb på detta företag | Skriv ut